Spicy Gentlemen’s Club (El Patio) – “Business as unusual”

Af en toe moet u eens breken met de sleur van een drukke werkdag. Kostbare tijd nemen voor uzelf, met een uitgelezen whisky, een zalige sigaar en misschien onverwacht spannend en ravissant gezelschap. Toegegeven, er zijn niet zo veel plaatsen waar dit op een echt stijlvolle manier kan. Maar de Spicy Gentlemen’s Club biedt uiterst aantrekkelijke perspectieven. “Onze club is ten slotte ook een business,” zeggen de zaakvoerders. “Maar in dit geval duidelijk geen ‘business as usual’.”
El Patio, dat binnenkort wordt omgedoopt tot ‘Spicy Gentlemen’s Club’, heeft de frisse ambitie om de meest exclusieve club van België te zijn. Het concept ligt vele lichtjaren verwijderd van de vaak groezelige en muffe clubs met hun bedenkelijke kwaliteit en service.
“We hebben de meest gerenommeerde whisky- en sigarenmerken in huis. En als u een feestje wil bouwen, zijn er de champagnes nog, allemaal van hoge kwaliteit. De heerlijke bubbels zijn ook een prima aanleiding om te delen in de pret. In de club zijn er altijd hostessen aanwezig voor vertier of een heerlijke massage. Misschien wilt u het feestje voortzetten op een van de sfeervolle kamers van de club. Geen enkel probleem.”
Als u op een nog andere manier wilt ontspannen, kunt u terecht in het wellness-gedeelte van de club, waar u kunt relaxen in de sauna, jacuzzi of tijdens een massage. Spicy Gentlemen’s Club beschikt ook over een binnenzwembad en een privétuin.
Meer info: www.el-patio.be----escape_sem_autolink_uri:79cae19904a2ce8f9a58936d82d3c54e----