‘Sprookjesachtig’ netwerken bij Kasteel van Hoen

BM Kasteel Van Hoen 20130903-70 (Custom)Kasteel van Hoen in Geetbets was de adembenemende gastlocatie voor de lancering van Brabant Manager 36. Met het zonlicht op de prachtige binnenplaats, de rustgevende omgeving en een glaasje in de hand in een prachtige zaal, waar de nok bijna tot aan de hemel reikt, wordt netwerken een bijzonder aangename bezigheid. Dankzij het warm onthaal van eigenaar/kasteelheer Ward Vertommen voelde iedereen zich onmiddellijk thuis op deze unieke locatie.

Hans Vandenbreen van Brabant Manager overhandigde trots het eerste exemplaar en de coverdisplay van de nieuwe editie aan de jonge ondernemer Pieter Van de Vyver van 2BS. Met veel flair lichtte Pieter het coverartikel kort en krachtig toe.

Samen met Gunter De Pooter van Vitae Mobility konden geïnteresseerden tijdens deze avond ook een testrit maken in een heuse 100 % elektrische Tesla. En natuurlijk stonden onze account managers weer klaar om alle aanwezige zaakvoerders op een informele manier aan elkaar voor te stellen!

[nggallery id=180]