Syus – Zorgeloos en zeker investeren in vastgoed

Na de bankencrisis bleven vermogende private banking-klanten gedesillusioneerd achter. Vastgoedspecialist Syus ontwikkelde voor hen een alternatief, op basis van bewezen cijfers en jarenlange ervaring. “De mogelijkheden zijn divers, net als ons klantenbestand, dat varieert van topmanagers tot ondernemers, goede spaarders en zelfs enkele Lotto-winnaars,” vertelt zaakvoerder Michiel Huysmans.

Syus, gegroeid uit de expertise van makelaarskantoor CENTURY 21 A-venue in Heverlee, start altijd met een persoonlijk intakegesprek. “Van daaruit gaan we verder, tenzij je alleen advies wil, want dat kan ook,” vertelt Michiel Huysmans. “In principe is alles mogelijk: je portefeuille uitbouwen met beleggingen, hefbomen creëren, of een combinatie. Ons aanbod reikt ver, tot in het buitenland. We zijn betrokken bij investeringen in onder andere Israël, de Verenigde Staten en Turkije.”

Wij bieden 8 % meer opbrengst dan de bank.

Michiel Huysmans.
Michiel Huysmans.

Veel drukbezette klanten laten hun vastgoedinvestering van a tot z in goede banen leiden door Syus. “Een CEO heeft geen tijd om zich persoonlijk met vastgoed bezig te houden. Wij regelen alles, zodat zijn portefeuille toch aandikt. Ruim 40 % van onze klanten laat het volledige ‘property & facility management’ aan ons over. Rentmeesterschap in de ruimste zin van het woord.”

Van studio’s tot verkavelingen
Niet alle vastgoedsegmenten liggen goed in de markt. “Maar je mag niet veralgemenen, vastgoed is een verzamelnaam. Commerciële panden, kantoorgebouwen en villa’s zijn vandaag minder interessant. Andere segmenten bieden een enorm potentieel. Zo realiseren we een gigantische meerwaarde met studio’s en studentenunits. Er is een onderaanbod en de universiteit blijft groeien. Via ons hebben investeerders toegang tot meer dan 1400 studentenunits.”
Ook projecten met stedenbouwkundig potentieel voor verkaveling vallen binnen het aanbod van Syus. “En dat is niet regiogebonden. Wij gaan waar de klant zich goed voelt. Als het moet, stappen we op het vliegtuig,” aldus Huysmans.

Ruim 50 jaar ervaring
Het team van Syus heeft meer dan 50 jaar ervaring in vastgoed. “Dat schept vertrouwen. Onze resultaten spreken bovendien voor zich. Wij bieden 8 % meer opbrengst dan de bank. Veel klanten zijn daarom geneigd om nog meer te investeren in vastgoed. Maar als adviseur nemen we een afwachtende houding aan. Een goede spreiding tussen vastgoedbeleggingen, hefboomfondsen en private banking blijft belangrijk,” benadrukt Michiel Huysmans.

Beter dan goud
Syus beschikt over kennis, ervaring en een waardevol netwerk in de vastgoedwereld. Maar ook de historische cijfers spreken in het voordeel van de vastgoedadviseur. “Over een periode van honderd jaar bekeken, biedt vastgoed met voorsprong het hoogste rendement. Beter dan goud. Zeker als je rekening houdt met de huuropbrengsten,” aldus zaakvoerder Michiel Huysmans.

Naamsesteenweg 171 – 3001 Heverlee – T 0800 633 01 – info@a-venue.bewww.immoheverlee.be