Thermen Dilbeek – Sauna en wellness als bedrijfsincentive!

 

foto_BM41_Thermen DilbeekDilbeek 010_rgb_low

Wat dacht u hiervan: heerlijk ontspannen met een rug-nekmassage, uw vorm bijhouden met een uurtje cardio en stress uitzweten in de Finse sauna. Ziet u dat u helemaal zitten? Uw wellness-momenten hoeft u niet enkel voor uw vrije tijd te reserveren. Thermen Dilbeek, Thermen Londerzeel en Thermen Mineraal in Rijmenam bieden interessante arrangementen voor bedrijven.

Wat hebben Thermen Dilbeek, Thermen Londerzeel en Thermen Mineraal precies te bieden aan bedrijven?foto_BM41_Thermen DilbeekThermen Londerzeel hoofdfoto_rgb_low
Michel Leenen: “Thermen Dilbeek en Thermen Mineraal beschikken over een hotel. Daarmee spelen we in op de vraag van de bedrijfswereld naar hotels die bereikbaarheid buiten de stad combineren met een gevoel van rust. U laat er een drukke werkdag en de hectiek van de stad helemaal achter u. Het brede aanbod aan ontspanningsmogelijkheden in de thermencomplexen maakt het plaatje compleet. NeemThermen Dilbeek bijvoorbeeld. U vindt hier een luxehotel op maar een kwartiertje van Brussel met alle comfort van een vier- of vijfsterrenhotel. Dat houdt in: heel ruime kamers met kingsize Auping bedden, een gezellige open haard, een flatscreen-tv in de kamer en één in de marmeren badkamer. Verder beschikken alle kamers over gratis WiFi en kan u de werkruimtes gebruiken. Combineer dat met kleinschaligheid en persoonlijke aanpak enerzijds en een moderne cardio-fitnessruimte en een saunacomplex anderzijds en u begrijpt dat wij bedrijfsmensen vaak terugzien.”

foto_BM41_Thermen DilbeekMineraal_buitenzwembad_1_077_lowKan ik hier ook terecht  voor bedrijfsincentives?
“Uiteraard! U kan bij ons helemaal modulair een pakket samenstellen voor uw werknemers. Verras hen bijvoorbeeld met een verwendag met een welkomstdrankje en een verzorging én een hele dag toegang tot de thermen. Samen naar de sauna, waarom niet? Al is dat misschien niet voor elk bedrijf even voor de hand liggend. Of zet uw medewerkers in de bloemetjes met een cadeaubon voor één van onze arrangementen.

U heeft nóg meer mogelijkheden. Gebruik de ontbijtruimte van Thermen Dilbeek voor uw vergadering en leg daarna uw medewerkers in de watten met een gelaatsverzorging of massage. Tot acht verzorgingen tegelijk  kunnen we aan.  Terwijl één groep het apertitief gebruikt, wordt een andere groep onder handen genomen door onze professioneel opgeleide schoonheidsspecialistes. Met een spierontspannende rug- en nekmassage zijn uw hardwerkende professionals gegarandeerd hun stress kwijt. Of misschien kiezen uw collega’s wel voor een quick facial en handmassage. U merkt het: mogelijkheden te over.”

Kunt u een voorsmaakje geven van het aanbod in de thermen?foto_BM41_Thermen DilbeekDilbeek 03_rgb_low
“In onze complexen draait alles om sfeer. Naar de sauna gaan is een échte belevenis door het samenspel van verlichting, geur en geluid. De éne ruimte baadt in een gedempt licht voor een warme en huiselijke sfeer, in de andere ervaar je een lounge-gevoel. Associeer sauna niet alleen met de geur van eucalyptus. Wij werken met een honderdtal geuren. In de hammam natuurlijk, maar de geuren worden ook subtiel verspreid in de verschillende saunacabines en gebruikt tijdens opgietsessies. Laat u door onze saunameesters meevoeren in een droomwereld tijdens zo’n opgietritueel. Met één of meer geuren, met of zonder muziek en met verschillen in de warmtebeleving ervaart u de sauna altijd weer anders. Onze complexen bieden u heel originele opgietsessies. Heeft u bijvoorbeeld al eens een klankschaalritueel meegemaakt? U hoort het ruisen van de zee en nog veel meer in de klankschalen en regenstokken. Of kent u een gastronomisch opgietritueel? Acht geuren met aangepaste hapjes en drankjes … Daarin zijn we echt uitzonderlijk.”

Waarin verschillen de drie centra van elkaar?
“Wie geregeld in één van onze centra binnenstapt, weet dat er voortdurend iets nieuws te beleven valt. Belangrijk, vinden we, om de beleving totaal te maken. Zo heeft elk van onze complexen ook iets unieks.

In Thermen Dilbeek kunnen onze gasten genieten van de Ranta Opgietsauna met dagelijks verschillende opgietsessies. U vindt er ook een heuse zoutgrot, ideaal bij huid- of luchtwegproblemen. Koel af in één van de zwembaden. Of aan de rand van de vijver. Of aan de afkoelmuur … Adembenemend in de verlichte tuin ’s avonds.
Voor een Oostenrijkse sfeer tijdens uw saunasessie moet u beslist de Almsauna uitproberen in Thermen Londerzeel. Met een gezellig haardvuur en een sneeuwvallei met … échte sneeuw. In het sneeuwlandschap is het het hele jaar door -4°C. Afkoelen krijgt zo wel een héél speciale invulling.
In Thermen Mineraal  vindt u maar liefst 10.000 m2 aan wellnessmogelijkheden. U kan er bijvoorbeeld terecht bovenop de Villa Sauna in een constructie van volle boomstammen. Mét een opgiettempel, stoombad, afkoelbad en grote relaxruimte met open haard. Uniek in België!”

FICHE

  • Drie centra:  voor zuivere ontspanning en relaxerende wellness kan u terecht in Dilbeek, Londerzeel en Rijmenam. Hotelgasten maken gratis gebruik van de uitgebreide sauna- en thermenfaciliteiten.
  • Bereikbaarheid: vlakbij de Brusselse ring exit 12 (Dilbeek ), de A12 (Londerzeel) of nabij Mechelen (Mineraal). Er is een ruime, bewaakte parking.
  • Praktisch: de thermen zijn elke dag open van 11u tot middernacht. Ook op zondagen en feestdagen. Om hygiënische redenen is het dragen van badkledij in de thermen niet toegelaten.
  • Ruim aanbod:  in de drie beautycentra kan u terecht voor een enorm aanbod gelaats- en lichaamsverzorgingen, massages, manicure, pedicure, epilatie en afslankbehandelingen. U kan online cadeaubonnen boeken.
  • Restaurant: bij relaxen hoort lekker eten. In de restaurants van de drie centra smult u van smakelijke brasseriegerechten: alles topvers en huisgemaakt! De restaurants zijn elke dag open van 12u tot 22u30, op zondag tot 22u. Op zondagochtend start Thermen Dilbeek de dag met een ontbijtbuffet tussen 9 en 11u. In Mineraal schuift u dan aan voor een heerlijke brunch.

Logo Dilbeek_rgb_low

Logo Londerzeel_rgb_low

 

Logo Mineraal_rgb_low

Kattebroekstraat 290 – 1700 Dilbeek – T 02 466 00 88 – info@thermendilbeek.be – www.thermendilbeek.be

Stuikberg 4 – 1840 Londerzeel – T 052 31 67 16 – info@thermenlonderzeel.be – www.thermenlonderzeel.be

Weynesbaan 34 – 2820 Rijmenam – T 015 51 57 57 – info@mineraal.be – www.mineraal.be