NWP Industriële Technieke – Thuis in alle metaalwerken

foto BM33 NWP_dsc03347_lowActiviteit: NWP Industriële Technieken produceert leidingwerken en metaalconstructies zowel RVS-ALU-Staal. Knippen, plooien en rollen van platen. Alle constructiewerken gebeuren in eigen beheer, van metalen en kunststoffen leidingen tot metaalwerken zoals trappen, leuningen, afsluitingen, transportbanden. Maatwerk volgens opdracht van de klant. Het verkoopt en onderhoudt recyclagemachines en verzorgt het onderhoud van uw machinepark. Automatisatie van poorten en hekken.

Flexibiliteit: NWP Industriële Technieken staat bekend om zijn flexibiliteit. Bent u klant en hebt u een probleem? Neem dan gewoon contact op met de hotline. Een onderhoudsploeg komt zo snel mogelijk ter plaatse. Ook ’s nachts en in het weekend.

Recyclage: NWP levert recyclagemachines van topmerken, zoals Presona voor balenpersen en Untha voor shredders. Zelf produceert NWP ook flessenperforators, die pet-flessen doorprikken vooraleer ze de pers ingaan.

Onderhoud: ook het onderhoud van industriële machines bij kleine en grote bedrijven behoort tot de kernactiviteiten van NWP. Eventueel stelt het zelfs volledige onderhoudsteams ter beschikking, die uw volledige machinepark opvolgen, onderhouden en reviseren of de interne teams bijstaan.

Automatisatie: Voor poorten, deuren, hekkens en slagbomen van DEA: kwaliteit zonder compromis.

logo NWP_rgbGrijpenlaan 20 – 3300 Tienen – T 016 80 88 20 – info@nwp.bewww.nwp.be