Unicas – Een unieke woning zonder zorgen

Een woning bouwen is vaak erg tijdrovend, en kan heel wat stress met zich meebrengen. Maar daar brengt Unicas met zijn op maat gebouwde sleutel-op-de-deur-woningen verandering in.

VW2A9819_lowWie aan een sleutel-op-de-deur-woning denkt, denkt vaak aan een standaardwoning uit een brochure. Maar bij Unicas is dat allerminst het geval. “We bouwen volgens de principes van de traditionele woningbouw, maar op basis van een stijlboek. Daaruit kan de klant zijn woning naar eigen wens samenstellen, en die bouwen wij dan volledig op maat. Zo kan de klant de stijl en grootte van de woning zelf kiezen, en ook alle materialen. Wie bijvoorbeeld bepaalde werken zelf wil uitvoeren, kan dat bij ons perfect,” begint gedelegeerd bestuurder Stijn Dhondt.

VW2A9869_lowDaarom hecht Unicas veel belang aan een open communicatie met de klanten. “Vanaf de eerste afspraak zit er een architect rond de tafel. Op die manier kunnen we van in het begin peilen naar de verwachtingen van de klant. Willen ze het huis bijvoorbeeld later uitbreiden met een extra kamer op zolder? Of willen ze er ooit een kangoeroewoning van maken? Ook het budget is een van de eerste dingen die tijdens deze meeting ter sprake komt, en voortdurend nauwgezet opgevolgd wordt,” stelt Dhondt.

VW2A9965_lowPersoonlijke service
Wie wil kan bij Unicas niet alleen de woning, maar ook de grond kopen. “Vooral in het Pajottenland en de as Brussel-Antwerpen, maar ook in de rest van Vlaanderen, hebben we momenteel 200 gronden in verkoop. Meestal zijn dat terreinen tussen 280 en 700 m². Al zijn klanten met een eigen bouwgrond natuurlijk ook van harte welkom,” vertelt Dhondt.

pastorie lateur_lowTot slot wil Unicas het verschil maken in het contact met de klanten. “Als je naar Unicas belt en je naam zegt, zal iedereen weten wie je bent en met wat voor project je bezig bent. Die persoonlijke aanpak is erg belangrijk voor ons. Bovendien vinden we het ook geen probleem als klanten ons ‘s avonds laat of tijdens het weekend bellen. Want tenslotte is een huis bouwen niet niets,” besluit Stijn Dhondt.

foto BM37 Unicas_aa5t4098persp_lowMet Reference reikt het team ook klanten in het hogere segment de hand. Zowel nieuwbouw als grondige renovaties van minstens 500.000 euro komen binnen dit kader aan bod. Vanzelfsprekend zijn de mogelijkheden letterlijk eindeloos, en beschikt de klant over een persoonlijk team dat het project tot in de puntjes opvolgt en helpt om een harmonieus en weldoordacht geheel te realiseren.

batibouw bol Unicas

logo UNICAS_cmykKerkstraat 38 – 1755 Oetingen – T 054 58 68 17 – apd@verkavelingen.be – www.unicas.be