Wasserij De Parel – De duurzame kwaliteitsaanpak van een echt familiebedrijf

foto Wasserij De Parel_dsc0500_RGB_low
Daisy De Raedemaeker, vader Deboes en zoon Johan Deboes.

Runt u een restaurant of een feestzaal en bent u op zoek naar een wasserij die perfect weet hoe uw kleren en tafellinnen te reinigen en te strijken? Dan bent u bij Wasserij De Parel in Aarschot aan het juiste adres. Zaakvoerders Johan Deboes en zijn vrouw Daisy De Raedemaeker zorgen ervoor dat uw tafels en medewerkers er op elk moment net en professioneel uitzien.

Wasserij De Parel is een écht familiebedrijf. “Mijn vader heeft het samen met mijn grootvader opgericht,” vertelt Johan Deboes. “We bestaan al meer dan 60 jaar. We werken voor particulieren en bedrijven en hebben ons in de loop der jaren toegelegd op horecazaken. Vooral in die sector zijn kwaliteit en professionele uitstraling cruciaal. Zowel hun tafellinnen als de kledij van hun kelners en keukenmedewerkers reinigen en strijken wij snel, tot in de puntjes en efficiënt. Wij plooien nog veel met de hand, zodat we de properheid van het wasgoed extra kunnen controleren. Daar hechten wij veel belang aan.”

Juiste bleekmiddel laat linnen langer leven

Duurzaamheid staat al even centraal in de dienstverlening van Wasserij De Parel. “We werken sinds kort met een nieuw bleekmiddel, op basis van enzymen, dat de levensduur van het linnen bijna verdrievoudigt, in vergelijking met klassieke bleekmiddels. Vroeger had je slijtage na 200 wasbeurten, nu pas na 550. Kortom, als klant realiseer je zo een stevige besparing.”

Ophalen en leveren wanneer u het wenst

Onder meer ‘t Rietlaer in Rillaar, Restaurant Vital in Gelrode en restaurant en feestzaal Cijnshof in Tienen doen beroep op de persoonlijke kwaliteitsaanpak en -service van Wasserij De Parel. “Wij halen het wasgoed, indien gewenst, op bij de klant en leveren het op het afgesproken tijdstip mooi gestreken terug af. Zelf brengen en ophalen kan ook.”

De groeiende klantenportefeuille van Wasserij De Parel strekt zich uit over Vlaams-Brabant tot in het zuiden van Limburg. “In die regio zijn we sinds kort actief. Ook in Zuid-Limburg is er veel vraag naar onze diensten.”

image description

Liersesteenweg 43 – 3200 Aarschot – T 016 56 60 82 – wasserijdeparel1@gmail.com – www.wasserijdeparel.be