webnology – Zo raakt u niet verstrikt in het net

Bij Webnology zorgt een compact en hecht team van specialisten ervoor dat uw bedrijf zich in de digitale wereld vlot en zonder hindernissen beweegt. Van een aantrekkelijke website tot efficiënte communicatie via de sociale media – dit bedrijf uit Diest staat voor u klaar en zoekt snel en flexibel naar een gepaste oplossing. Zo raakt u niet verstrikt in het net.

Michel Smekens.
Michel Smekens.

In de eerste plaats kunt u bij Webnology terecht voor het bouwen van een website, van A tot Z. Webnology luistert naar u. Welke zijn uw noden en wensen? Wat wil u precies met uw website bereiken?

“Op basis van een nauwkeurige analyse gaan we aan de slag,” zegt Michel Smekens, zaakvoerder van Webnology. “We maken een grafisch ontwerp, bouwen een coherente navigatiestructuur, zorgen voor databankkoppeling, enzovoort. Bij ons is het allemaal maatwerk. Als u het wil, voorzien we ook een CMS of Content Management System, zodat u of uw medewerkers gemakkelijk de inhoud van de site kunnen wijzigen. Er kan eventueel ook een webshop geïntegreerd worden. Heeft u al een behoorlijk uitgebouwde website? Dan staan we graag ter beschikking voor een grondige audit, zodat er eventueel nog verbeteringen aangebracht kunnen worden.”

SEO

Het internet wint in het bedrijfsleven almaar aan belang. De meeste bedrijven zijn zich hier intussen van bewust. Maar wie een frisse aanwezigheidspolitiek in de digitale wereld voert, doet vandaag veel meer dan een website onderhouden. Wil u bijvoorbeeld regelmatig een nieuwsbrief de wereld insturen? Webnology kan u hierbij helpen door een gebruikersvriendelijk nieuwsbrieven-systeem op te zetten. Het bedrijf zorgt daarnaast bijvoorbeeld voor een strategische SEO of Search Engine Optimization. Zo scoort uw bedrijfssite ‘hoog’ in  zoekmachines zoals Google. En als u met uw onderneming via de sociale media communiceert, dan effent Webnology ook hier het pad.

Rimpelloos

Intussen heeft Webnology ook een applicatie voor schoonheidssalons ontwikkeld. iBeauty is in grote mate een ‘kant-en-klaar’-pakket dat de salons toelaat om vlot en rimpelloos te communiceren via een online applicatie. De applicatie bevat ook een CRM-tool, zodat het klantenbeheer – met onder meer een agendafunctie –  volledig geïntegreerd is.

Michel Smekens: “Tenslotte verlenen we ook consultancy-diensten. Bedrijven kunnen onze knowhow inhuren voor web- of internetgerelateerde projecten. Webnology bestaat uit een team van zes mensen. Juist omdat we zo’n compacte groep zijn, kunnen we flexibel inspelen op uw vragen of acute problemen.”

LOGO_WEBNOLOGY_POSKoningin Astridlaan 51 – 3290 Diest – T 0474 80 26 31 – info@webnology.bewww.webnology.be