Energy Design – “Wij verhogen uw energie-efficiëntie!”

Johan Roggeman: “Het energieverbruik is voor veel ondernemingen nog een blinde vlek in hun kostenstructuur.”
Johan Roggeman: “Het energieverbruik is voor veel ondernemingen nog een blinde vlek in hun kostenstructuur.”

De energiekosten drastisch laten zakken door de energie-efficiëntie te verhogen: daarvoor zorgt Energy Design uit Meldert. “Ons eigen monitoringplatform geeft onze klanten de kans hun installaties tot 15 % energiezuiniger te laten werken,” verduidelijkt zaakvoerder Johan Roggeman.

“Het energieverbruik is voor veel ondernemingen nog een blinde vlek in hun kostenstructuur. Met Energy Design zorgen wij voor een automatische rapportering van dit verbruik, in functie van uw specifieke productie of activiteit. Dat doen we via Energy Web, ons platform dat alles perfect in kaart brengt.”

Energy Web vergt geen IT-investeringen. Het is ontwikkeld op maat van kmo’s, volgens het aantal meetpunten dat een onderneming nodig heeft. “Het is compatibel met energiemeters van alle fabrikanten en kan probleemloos meetgegevens draadloos ‘binnenlezen’. Verder speelt het geen rol wie de energieleverancier is. We passen onze rapportering aan volgens de specifieke noden van ieder bedrijf (energie, rendement, CO2, enzovoort).”

Het team van Energy Design begeleidt u doorheen het hele traject, van het opstellen van de monitoringarchitectuur tot de ingebruikname. “Aangezien de rapportering van het energieverbruik mee evolueert met de activiteiten van onze klanten, staan we ook borg voor een zorgvuldige opvolging.”

LOGO_FINAL_200811_outlineDomentstraat 3 – 9310 Meldert (Aalst) – T 0498 70 19 29 – johan@energy-design.be –  www.energy-design.bewww.energyweb.eu