A.Keulen nv – Volledige vloeropbouw in één hand biedt talrijke voordelen

A.Keulen nv uit Lanaken richt zich als afwerkingsbedrijf op een volledige vloeropbouw, gaande van isolatie tot en met de harde bevloering. “Door in zee te gaan met één partner voor het volledige vloerverhaal, realiseren wij opdrachten veel sneller én vermindert het risico op technische problemen,” aldus zaakvoerders Gerald en Marcel Keulen.

Gerald en Marcel Keulen: “We werken veel voor grote openbare projecten.”

De broers Gerald en Marcel Keulen staan al verschillende decennia aan het hoofd van A.Keulen nv. Samen beschikken ze over meer dan 50 jaar ervaring in de bouwwereld. “Zo werken we veel voor grote openbare projecten zoals woonzorgcentra, ziekenhuizen of scholen. Verder doen tal van projectontwikkelaars beroep op ons voor winkels en appartementscomplexen, maar ook particuliere projecten heten we van harte welkom.”

In eigen beheer
A.Keulen nv werkt de projecten volledig af in eigen beheer. “Daardoor kunnen we uiterst flexibel werken. Een winkel waar de vloerafbraak nog moet gebeuren, maar waar de tijdslimiet een cruciale rol speelt: yes, we can! We beschikken over een team van meer dan 30 medewerkers, waaronder verschillende ervaren projectleiders.” Niets wordt aan het toeval overgelaten om elk project zorgvuldig en verantwoordelijk af te  werken, tot tevredenheid van de klant.

 

Tournebride 2 – 3620 Lanaken – T 089 71 40 53
keulena@keulena.be – www.keulena.be