A & T Hasselt – Kwaliteit, service en klantgerichtheid in al uw bedrijfseconomische uitdagingen

Zoekt u deskundig advies en boekhoudkundige ondersteuning voor uw bedrijf in hartje Limburg? Eén adres: A & T Hasselt. Als onderdeel van de A & T Group, een netwerk van een tiental kantoren verspreid over heel Vlaanderen, rekent A & T Hasselt op de ervaring en expertise van een uitgebreid team specialisten. Zo krijgt u altijd een snel en correct antwoord op uw boekhoudkundige en fiscale vragen.

Walter Van den Brande: “Onze klanten kunnen terecht bij een vaste vertrouwenspersoon die hen begeleidt bij al hun financiële en fiscale uitdagingen.”

“Onze klanten kunnen terecht bij een vaste vertrouwenspersoon die hen begeleidt bij al hun financiële en fiscale uitdagingen,” vertelt Walter Van den Brande, afgevaardigd bestuurder van A & T Hasselt en zaakvoerder van A & T Antwerpen. “Zowel vanuit ons kantoor langs de Genkersteenweg als ter plaatse en ongeacht de grootte van het bedrijf. We leveren uiteenlopende diensten, van de boekhouding en jaarrekening tot advies op financieel en fiscaal vlak. Ook bij oprichtingen, fusies en allerhande dossiers zorgen wij voor ondersteuning.”

Limburgs en persoonlijk
A & T Group heeft kantoren in nagenoeg heel Vlaanderen. “Niettemin zorgen we ervoor dat elk kantoor binnen de groep zijn eigenheid en lokale karakter behoudt,” weet Walter Van den Brande. “A & T Hasselt is sterk lokaal verankerd en zal altijd een echt Limburgs kantoor blijven. Daardoor staan we erg dicht bij onze klanten. Dat blijft voor ons enorm belangrijk. Want ondanks alle elektronische communicatiemiddelen blijven wij nog altijd grote voorstanders van persoonlijk contact.”

Specialisten tot uw dienst
A & T Hasselt kan rekenen op de juiste externe contacten om u gepast te kunnen helpen. “Dankzij onze samenwerking met externe raadgevers en vakspecialisten inzake subsidiëring, revisoraat en notariaat, bieden we klanten een geïntegreerde en optimale dienstverlening. Vaak werken we samen met gerenommeerde kantoren uit de buurt om aan de meest uiteenlopende verzuchtingen tegemoet te kunnen komen,” aldus Walter Van den Brande.

Meedenken met de klant als visie
Sinds vorig jaar staat Walter Van den Brande aan het roer van A & T Hasselt als afgevaardigd bestuurder. Zijn visie bestaat eruit om tevreden medewerkers met hun eigen ideeën mee te laten bouwen aan een gezond en succesvol kantoor. “Dat is aangenaam voor onze medewerkers,” vertelt hij. “Maar vooral onze klanten varen wel bij deze aanpak. Zij ervaren dag in dag uit dat we met hun meedenken en op de gepaste momenten ondersteuning en advies bieden. Dat geeft hen een gerust gevoel.”

Genkersteenweg 204 − 3500 Hasselt − T 011 26 07 70 − athasselt@atgroup.be − www.atgroup.be