A-ZES Industrial Buildings – “Duurzaam bouwen brengt dadelijk op”

A-ZES is een solide industriële bouwpartner. Klanten kunnen er terecht voor het volledige bouwtraject. “Wij luisteren en ontwikkelen in samenspraak een uniek concept voor concrete situaties,” vertelt verkoopdirecteur Kristof Leuridan.

Kristof Leuridan.

“Wij realiseren een project van a tot z. In-house beschikken we over hooggespecialiseerde teams die ontwerpen, bouwen én opvolgen. Integratie van verschillende vakgebieden onder één dak is niet alleen voordelig voor de efficiëntie van een gebouw maar leidt ook tot een snellere afwerking.”

Optimalisatie

A-ZES maakt gebruik van de modernste technieken om een gebouw intern en extern te optimaliseren, maar houdt daarbij altijd het prijskaartje in het oog. “We streven bij elke constructie een hoge duurzaamheid na. Dit genereert immers een rechtstreeks rendement. Vlotter werken en minder onderhoud, een gebouw op maat, opgetrokken naar de specifieke noden van de klant, bieden tal van voordelen.”

Jarenlange ervaring en diepgaande knowhow verhinderen helemaal niet dat A-ZES openstaat voor diversiteit en nieuwe projecten.

A-ZES Industrial Buildings (ALTEZ GROUP)
Afdeling Oost: B-3670 Meeuwen, Afdeling West: B-8700 Tielt
Tel.: 070-211 102, info@altez.be, www.altez.be