ACC Accountancy – Toegevoegde waarde en gemoedsrust

Dat de meeste ondernemers een broertje dood hebben aan boekhouding is als een open deur intrappen. Nochtans is ‘boekhouding’ juist een kluif waar Hilde Albert, zaakvoerder van ACC Accountancy in Hoepertingen-Borgloon, en haar team hun tanden in zetten. Met veel smaak en passie.

Van schoendoos naar financiële administratie

Hilde Albert

Sinds 1996 begeleidt het kantoor een klantenbestand variërend in bedrijfstype, sector en grootte. Startende of gevestigde ondernemer, vrij beroep of bedrijfsleider. Ieder vindt er een klankbord en toegevoegde waarde bij de uitoefening van zijn zelfstandige activiteit.

Persoonlijke aandacht staat voorop net als vertrouwen, transparantie en klantgerichtheid. De medewerkers kennen elk dossier door en door. “Een klant is geen nummer. Voor ons hebben de cijfers gezichten. Er gebeurt meer dan de spreekwoordelijke schoendoos vol bonnetjes en facturen transformeren naar een keurige financiële administratie.”

Financiële huisarts

“We zorgen voor een positief kritische opvolging. Zoals een dokter de BMI berekent voor uw lichaam, zo doen wij dat voor uw bedrijf. We brengen de plus en min in kaart. Kansen en knelpunten. We denken mee, handelen proactief, adviseren en begeleiden in alle onafhankelijkheid.”


Hoepertingenstraat 24, 3840 Borgloon
Tel.: 012-44 19 79, Fax: 012-44 19 80
acc.bvba@skynet.be