Advocaten Vanhoyland & Partners – Klare juridische taal voor uw bedrijf

De wereld zit complex in elkaar. Dat merkt u ongetwijfeld als u zaken doet in een internationale omgeving. Het advocatenkantoor Vanhoyland & Partners loodst u – in vele talen en met gespecialiseerde medewerkers – door het soms moeilijke traject

Roger Vanhoyland: “De topics zijn erg uiteenlopend: van milieurecht tot erfrecht en zelfs strafrecht.”

Vanhoyland & Partners telt drie kantoren: in Hasselt, Tongeren en Brussel. Het hoofdkantoor ligt in Hasselt. Dankzij de uitgesproken specialisatie in internationale juridische materie, rekent Vanhoyland diverse multinationale ondernemingen onder zijn klanten.
“Zuid-Afrika, Brazilië, Ecuador, Noord-Korea, Zwitserland … We hebben klanten in vele landen,” zegt Roger Vanhoyland, die het kantoor samen met zijn zoon Robin leidt. “Ook de topics zijn erg uiteenlopend: van milieurecht tot erfrecht en zelfs strafrecht. Door de vele contacten over de hele wereld, heeft ons kantoor in de loop der jaren een uitgebreid netwerk opgebouwd. Ik ben bijvoorbeeld zelf voorzitter voor België van de World Jurist Association.”

Babel
Bij Vanhoyland & Partners zult u zeker niet met Babelse spraakverwarring geconfronteerd worden. Op het kantoor in Hasselt alleen al worden uw juridische kwesties in het Nederlands, Frans, Duits, Engels, Spaans, Italiaans, Turks en Roemeens helder besproken.

Contract
Maar ook voor het vertalen naar een correcte en waterdichte juridische vorm van de lokale en dagelijkse aangelegenheden in uw bedrijf, kunt u bij Vanhoyland terecht.
“Een contract met een leverancier of klant laat u bij voorkeur vooraf even checken bij een gespecialiseerde jurist,” zegt Robin Vanhoyland. “Zo vermijdt u problemen achteraf. Ook voor invorderingen, overnames, joint ventures, handelsrecht of merkenrecht – kortom, voor alle juridische kwesties, waarmee u als bedrijf te maken krijgt, kunt u bij ons aankloppen.”

Kuringersteenweg 209 – 3500 Hasselt – T 011 850 160
Zagerijstraat 36 – 3700 Tongeren – T 012 219 160
Waversesteenweg 1073-1075 – 1160 Brussel – T 02 629 00 70
vanhoylandenpartners@pandora.be – www.vanhoyland.be