Advocatenassociatie Van den Brande, Vanden Boer & Janssen – “Specialisatie, mét behoud van open blik”

Opgericht in 1979 behoort Advocatenassociatie Van den Brande, Vanden Boer & Janssen uit Lommel tot de oudste associaties in Limburg. “Stabiliteit en betrouwbaarheid, aangevuld met jeugdig dynamisme,” zo vat vennoot Jos Janssen de troeven van het kantoor samen.

Advocatenassociatie Van den Brande, Vanden Boer & Janssen

Sociaal recht, handelsrecht, incasso, fiscaal recht, bouwrecht, verzekeringsrecht, aandelentransacties,… “Dankzij de ervaring en expertise van de drie vennoten en de vier advocaten-medewerkers, dekken we de volledige waaier aan rechtsdomeinen af. Wij geloven sterk in persoonlijke specialisatie, maar dan wel met behoud van een open kijk. Door in ons kantoor intensief samen te werken, garanderen we een breeddenkende aanpak zonder juridische oogkleppen.”

Huisadvocaat

Bedrijven kunnen het advocatenkantoor inschakelen voor individuele geschillen, maar ook samenwerken op permanente basis. “Wij treden dan op als vaste huisadvocaat. Eén telefoontje of mail en u krijgt het correcte juridische antwoord op elke vraag. Grote bedrijven, overheidsinstanties , … werken daarom al meer dan 30 jaar met ons samen. Maar ook kleine ondernemingen voelen zich prima in ons kantoor. Dankzij onze uitstekende staat van dienst doen ook verscheidene verzekeringsmaatschappijen voortdurend beroep op onze expertise voor hun juridische geschillen.”

Lepelstraat 125, 3920 Lommel, Tel.: 011-54 08 08,
Fax: 011-54 66 11 , info@vvv-advoc.be, www.advoclommel.be