AIRLINE klimaatbeheersing & SOLARLINE zonne-energiesystemen – “Kies één partner voor uw totaalpakket hernieuwbare energie!”

Airline en Solarline uit Lommel bieden als toonaangevende zusterbedrijven een totaaloplossing voor hernieuwbare energie onder één dak. Totale klimatisatie, warmtepompen en airco, ventilatie met warmterecuperatie en fotovoltaïsche zonnepanelen vormen daarbij de speerpunten.

Marc Boons: “Klanten waarderen vooral onze

“Al deze technieken zijn met elkaar verbonden. Door samen te werken met ons als totaalpartner, kiest de klant voor het comfort én de gemoedsrust van één aanspreekpunt, zonder hoeven in te boeten op kwaliteit en functionaliteit. Het totale pakket wordt van A tot Z door onze interne vakmensen gestuurd, opgevolgd en tot een goed einde gebracht. Optimaal en comfortabel genieten van groene energie die milieuvriendelijk, onuitputtelijk en gratis is! Kortom de perfecte verzoening tussen economische en ecologische tevredenheid!”

Marc Boons – commercieel bestuurder – en Stefaan Vangeneugden – technisch bestuurder – slaan in 2001 de handen in elkaar. Met Airline, ondertussen een nationaal opererende marktspeler, richten ze zich op de engineering, de installatie en het onderhoud van totale klimatisatieprojecten. Op vraag van hun uitgebreid klantenbestand gaat begin 2008 Solarline van start. De jonge zusterfirma legt zich vooral toe op fotovoltaïsche zonne-installaties. Beide bedrijven, met in totaal een deskundig team van reeds 14 medewerkers, kennen een exponentiële groei en bestrijken zo de volledige Belgische markt. Inmiddels hebben ze ook al verscheidene succesvolle projecten in Nederland achter de rug en willen ze de markt ook hier verder uitbouwen. “We werken zowel in als op industriële gebouwen, kantoorcomplexen, retailprojecten, landbouwbedrijven alsook residentiële woningen.”

“Geen uitdaging te groot!”
Marc Boons: “Hoewel onze klanten over het hele land verspreid zitten, bouwden we ook in onze achtertuin een mooie referentielijst op. Ik denk daarbij aan het nieuwe hoofdkantorencomplex van Van Gansewinkel (+/- 3.000 m² groot), Derdaele+, Driesen Automobielcenter, Big Media Group, Van Den Boer Concept en o.a. Eurowire op het nieuwe Kristalpark in Lommel. Ook de volledige klimatisatie en ventilatie in het Lommelse Diagnosecentrum, dokterspraktijk De Zorgpoort  en rusthuis de Bekelaar namen wij voor onze rekening. Voor Limburg denk ik dan verder nog aan BMW Beliën, Groep Jam Mercedes-Benz, Som Project in Hasselt, Oben Ramen & Deuren in Zonhoven, Becomat  en Keukens Goossens in Overpelt. Over het hele land werken we voor grote klanten zoals Belisol, Dyka Plastics, Taxi Hendriks, verschillende retailketens en o.a. Dela Uitvaartverzekeringen.”

“Zij waarderen vooral onze deskundige flexibiliteit met hoge servicegraad en de prima prijs-kwaliteitverhouding, waarbij wij in functie van de noden en het budget van ons divers klantenpotentieel werken naar het hoogst meetbare resultaat. Als zaakvoerders streven we naar een nauw en persoonlijk contact met de opdrachtgever en zijn we nog bij elk project van nabij betrokken en dat wordt door onze klanten gewaardeerd.”