Alracon – Alracon bvba … Alle raamconstructies in pvc en aluminium

Sinds 1994 werkt zaakvoerder Albert Christis, met ruim 35 jaar ervaring, aan een beleid dat beantwoordt aan de strengste kwaliteitsnormen en eisen om bij zijn klanten het door hen gevraagde en perfecte product te leveren en te plaatsen. Alracon is een bedrijf met uitstraling, waarbij alle medewerkers de krachten bundelen en rechtstreeks of onrechtstreeks samenwerken met en voor de klanten.

Albert Christis: “Onze eigen plaatsers, met jarenlange ervaring, beschikken over de modernste plaatsings‑ en hijsmaterialen.”

Kwaliteitszorg evolueert, zowel commerciële, administratieve, technische als veiligheidsaangelegenheden zijn bij Alracon gekoppeld aan strenge managementdiscipline. “Gelukkig heb ik al jaren de medewerking van mijn dochters Katrien en Mieke,” vertelt zaakvoerder Albert. “Zij vormen een serieuze aanwinst, die er mee voor heeft gezorgd dat onze zaak is uitgegroeid tot een gevestigde vaste waarde binnen de ramenbranche.”

Een gedetailleerde offerte, bouwbegeleiding op de werf of besprekingen in de eigen toonzaal met of zonder architect. Bij opmetingen samen met de klant en de daaropvolgende besprekingen blijkt alweer de betrokkenheid van Alracon bij het project.

Geselecteerde producten en toebehoren
In ons atelier met de modernste machines vormt een team van 20 medewerkers de beste door ons geselecteerde producten, met name profielen van het merk SCHÜCO en glas van het merk SAINT-GOBAIN, in combinatie met kwalitatieve toebehoren, om tot hoogstaande eindproducten. Dat doen we op maat en volgens de eisen van de klant.

Ja, een team van 20 medewerkers, want zo noemt Albert zijn personeel… En daar sluit hij zich als medewerker elke dag graag bij aan.

Vakkundige plaatsers
Alracon werkt behalve voor particulieren – zowel nieuwbouw als renovatie – ook aan appartementen en grote projecten, zoals ‘De Bottelarij’ in Hoegaarden, de rusthuizen van Bocholt, Aarschot en Zoutleeuw en tal van andere industriële hallen en kantoren in België, Nederland en Duitsland. “Onze vakkundige plaatsers zorgen telkens voor een afwerking naar tevredenheid van de klanten en architecten.

Onze eigen plaatsers, met een jarenlange ervaring, beschikken over de modernste plaatsing‑ en hijsmaterialen, die het mogelijk maken om ook hier alles volgens de normen en besprekingen uit te voeren,” besluit Albert Christis.

 

Leuerbroek 1024 l 3640 Kinrooi I T 089-70 36 72
info@alracon.be I www.alracon.be