Altez Group – Divisie A-ZES industriebouw bouwt thuis voor medewerkers en klanten ixX Pharma

In 2005 richtten René Zagers en Danny Bral ‘ixX Pharma’ op, een bedrijf dat voedingssupplementen ontwikkelt en commercialiseert. Met hun medische achtergrond drukken ze een wetenschappelijke stempel op de producten. Tot grote tevredenheid van de markt, getuigt de indrukwekkende nieuwe hoofdzetel in Nieuwkerken-Waas!  
Meer info: www.ixx.be
ixX Pharma“We wensten geen industriebouw, maar een thuis voor onze medewerkers en klanten in lijn met ons imago,” lichten de zaakvoerders toe. “We hechten veel belang aan contacten met mensen, houden regelmatig lezingen en koppelen onze wetenschappelijke activiteiten graag aan cultuurspreiding.” René en Danny legden hun zelfgetekende voorontwerp voor aan architect Hugues Goffin, die het verfijnde.
Uit vijf aangeschreven aannemingsbedrijven kozen ze voor Altez Group, divisie A-ZES industriebouw als hoofdaannemer. Raf Colson, bouwconsulent van A-ZES: “Met uitzondering van de technieken, hebben wij de uitvoering en coördinatie van alle werken voor onze rekening genomen.”

Multifunctionele aula
Het gebouw heeft een uitgesproken sterke en hoogwaardige uitstraling. Het is drieledig opgevat met een centraal circulatiedeel met traphal en lift, een kantoorgedeelte met ontvangstruimte en een multifunctionele aula voor lezingen en optredens. Op het dak liggen 52 zonnepanelen.

A-Zes