ARC-ION – Erik Leijssen vertrouwt op ARC-ION

Het ontwerp- en studiebureau ARC-ION heeft sinds 2001 een bijna unieke positie in Limburg. Het bedrijf uit Opglabbeek groepeert een 3D-, teken- en ontwerpstudio, veiligheidscoördinatie, EPB-verslaggeving/EPC-certificaten en ingenieursstudiewerk. “Want, de kans dat het bij een project misloopt, wordt groter naarmate er meer partijen rond de tafel zitten,” vertelt afgevaardigd bestuurder Davy Knoops.

Davy Knoops en Erik Leijssen.

Die visie deelt ook Erik Leijssen met wie Davy Knoops in Bocholt aan een groot project werkt. “25 woningen en 70 appartementen om precies te zijn in het hart van Bocholt,” aldus Leijssen die ARC-ION leerde kennen bij een eerder project. “Het bedrijf van Davy maakte voor mij een 3D-visualisatie van een project in Bree. Uit die samenwerking leerde ik dat je als promotor best met één aanspreekpunt voor de volledige studieopdracht werkt. Op die manier moet je je verhaal maar één keer doen en weten ook de andere betrokken partijen precies waar ze aan toe zijn. Met andere woorden: één agenda voor iedereen. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor de aannemer. Die weet dat hij met technische vragen niet van het kastje naar de muur gestuurd wordt. Eén telefoonnummer voor alle vragen, dat van ARC-ION.”

Het werken met één bureau is niet alleen op het vlak van communicatie een goede zaak, ook de kwaliteit vaart er wel bij. “Voor zo ver dat nog niet duidelijk was: kwaliteit is de rode draad doorheen de samenwerking met ARC-ION,” lacht Leijssen die door de samenwerking met Knoops meer ruimte in zijn agenda kreeg. “Bij wijze van spreken natuurlijk. Eén werfvergadering per week volstaat want mijn bouwpartner kan alle vragen beantwoorden. Tel maar uit: kostenbesparend, duidelijk en efficiënt. Voor mij is ARC-ION niet alleen de gedroomde partner, het is een toegevoegde waarde in het project. Dankzij hun goede communicatie, stevige feedback én vooral de ruime ervaring van het hele ARC-ION-team, worden onze projecten alleen maar beter.”

Weg naar Zwartberg 82 / bus 1, 3660 Opglabbeek
Tel.: 089-81 18 98, Fax: 089-56 34 89
www.arcion.be, info@arcion.be