ASQ – De juiste verpakking helpt uw product beter verkopen

U wilt uw kwaliteitsproduct laten opvallen? Met een originele promotie de concurrentie achter u  laten? ASQ, de Limburgse marktleider voor labeling, printing en verpakking, maakt samen met u het verschil. Een combinatie van inventiviteit, hoogtechnische knowhow en een uniek partnership zorgen ervoor dat u als klant bij ASQ ‘blijft plakken’. 
ASQ is met 8,5 miljoen omzet een grote speler op de markt. Vertrokken van een specifieke labeldrukkerij heeft het centraal in Lummen gelegen bedrijf zijn succes gebouwd op twee pijlers:
1. Hoogvolumelabels voor o.a. de groente-, fruit- en logistieke sector waar de kostprijs per label voor de klant doorslaggevend is. ASQ biedt een budgetprijs door deze labels in zijn vestiging in Roemenië te laten drukken.
2. Hogekwaliteitslabels en verpakkingen op maat gemaakt voor de klant. De voedingsindustrie en met name de chocolade- en tabaksindustrie, alsook cosmetica doen hiervoor veelvuldig een beroep op ASQ.

Geurloze verpakking
Om topkwaliteit te leveren beschikt ASQ over een unieke combinatiedrukpers waarbij in één drukgang drie verschillende druktechnieken worden gecombineerd. Een camera-inspectiesysteem op de drukpers vergelijkt continu de door u goedgekeurde drukproef met het eindresultaat. Waar veeleisende klanten uit de voedingsindustrie een absoluut geurloze verpakking eisen, pakt ASQ uit met een voor België unieke waterflexo drukpers. Die laat geen restgeur op de verpakking achter.

Partnership
ASQ gaat met u een partnership aan. Samen brengt u een product op de markt. Tot ieders tevredenheid. Klanten zijn bijvoorbeeld al twintig jaar trouw. Die hechte samenwerking, uniek in de branche, is gebaseerd op veelvuldige contacten en intense communicatie. Raf Joos, medeoprichter: “Wij gaan erg ver in de relatie met onze klanten. Heeft u een specifieke vraag, of wilt u als marketeer iets op de markt brengen dat nog niet bestaat? We zoeken en vinden altijd een oplossing, want we vormen in feite één geheel met uw bedrijf. Wie met ons in zee gaat, blijft.”

Dynamiek
ASQ neemt al uw verpakkingszorgen uit handen. Per klant is er één aanspreekpunt, waardoor er langdurige vertrouwensrelaties groeien. De planning op het laatste moment omgooien of leveren in volle vakantieperiode? Het dynamische bedrijf schrikt hier niet voor terug. Eenzelfde nauwe band met de toeleveranciers garandeert dat ASQ erg snel reageert op uw vragen. Daarvoor zijn er naast de hoofdzetel in Lummen ook verkoopskantoren in Luik, Wetteren en Bornem.

Europaweg 28 – 3560 Lummen
T 011 450 440 – info@asq.eu – www.asq.eu