Assign – “A personal approach on IT”

Assign bestaat amper vier jaar maar heeft op die korte periode een respectabele reputatie bij elkaar gewerkt. Het Genks bedrijf bestaat momenteel uit een 35-tal IT consultants.

Kurt Vanroy en Eugène Vrijens.

Van bij de start is het detacheren van ervaren systeemanalisten en -ontwikkelaars de corebusiness van Assign. Tegenwoordig worden ook volop (systeem)ontwerpers, projectleiders, informatieanalisten, testers, consultants en databaseadministrators via detachering bij andere bedrijven aan het werk gezet.

De opstart van een complex IT project vraagt om een tijdelijke versterking van uw organisatie. Assign biedt gemotiveerde en gekwalificeerde IT professionals die er altijd alles aan doen om uw project te laten slagen. Onze ICT specialisten hebben ervaring in systeem- en netwerkbeheer, systeemontwikkeling, project- en procesmanagement en verschillende andere vakgebieden.

KMO IT Services

Maar Assign gaat verder. Sinds kort richten ze hun pijlen ook op de kmo’s. De kennis die ze hebben opgedaan bij multinationals passen ze toe bij de kleinere bedrijven. Heeft u twijfels over de kwaliteit en betrouwbaarheid van uw IT-omgeving? Met de KMO Quick Scan van Assign heeft u snel zekerheid. Na een grondige doorlichting van uw IT-omgeving krijgt u enkele dagen later een bondig rapport dat uiteraard deskundig wordt toegelicht. Zo heeft u meteen een goede indicatie van de maatregelen die genomen kunnen worden en de daaraan verbonden kosten.

Neerzijstraat 53, 3600 Genk, Tel.: 089- 30 35 75
Fax: 089- 30 87 07, info@assign.be, www.assign.be