Atrium – Bespaar 10 % op uw brandstofverbruik

Opleidingscentrum Atrium ontwikkelde met Eco-Driving een opleiding die zich razendsnel terugverdient. Het is slechts één van de vele opleidingen van Atrium voor de transportsector.

Pablo Coosemans.

Met enkele eenvoudige aanpassingen van uw rijstijl bespaart u tot 10 % brandstofverbruik. Deze regel geldt zowel voor vrachtwagens, bestelwagens, bussen als personenvoertuigen. Atrium ontwikkelde de opleiding Eco-Driving met de focus op een blijvend effect. Zaakvoerder Pablo Coosemans: “Deze dagopleiding bestaat uit een praktijk- en theoriegedeelte. Elk voertuig heeft zijn perfecte schakelmoment dat wij per type opvragen bij de fabrikant.”

Ecobox
Voor bestelwagens en auto’s voorziet Atrium optioneel een opvolging via de Ecobox. “Dit eenvoudig inplugbare toestel registreert één maand verschillende facetten van iemands rijstijl. Nadien leveren we een gedetailleerd rapport af met de resultaten en verbetermogelijkheden.”

Winst tellen
“Tel je winst maar uit,” stelt Pablo Coosemans. “Onlangs gaven we de opleiding aan een klant die jaarlijks één miljoen liter brandstof verbruikt. Dankzij de kmo-portefeuille en allerlei sectorfondsen krijg je bovendien een groot deel van de opleidingskosten terug.”

ADR & Ladingszekerheid
Binnen zijn totaalgamma van opleidingen behoort Atrium ook tot de Belgische topspecialisten op vlak van cursussen in Ladingzekering en ADR met slaaggarantie dankzij de unieke SLAAG-lesmethode.