Autosoft – Voor zorgeloze IT-zekerheid

Autosoft levert veel meer dan alleen computers en toebehoren. “Onze 10 gekwalificeerde medewerkers ontfermen zich over al uw computerzorgen. Want voor ons telt slechts één ding: zorgen dat u met uw core business kunt bezig zijn!”

Peggy Deelkens: “De juiste computer op de juiste plaats. Daarin ligt onze kracht.”

“We bouwen een vertrouwensrelatie met onze klanten op,” steekt zaakvoerster Peggy Deelkens van wal. “De juiste computer op de juiste plaats. Daarin ligt onze kracht. Samen met de klant maken we een analyse van de diverse behoeften en toepassingen. Op basis daarvan werken we een voorstel uit. Uniek in de regio: we verkopen de grote merken, maar bouwen zelf ook onze eigen computers, met het grote voordeel dat we bij deze computers nog sneller kunnen reageren bij interventies omdat we alle onderdelen op stock hebben en zelf kunnen beslissen over garanties.”

Degelijke support
Ook voor servers en netwerken bent u bij Autosoft aan het juiste adres. “Onderhoud en interventie kunnen veiligheidshalve in een onderhoudscontract gevat zijn, maar kunnen net zo goed ‘on the spot’ gebeuren,” zegt Peggy Deelkens. “We onderscheiden ons vooral door de degelijke support achteraf. Wie met ons samenwerkt, kan altijd op onze ondersteuning rekenen.”

Geen computerzorgen meer
Autosoft neemt elke vraag van de klant ter harte. “Wij brengen samen met onze klanten de IT-afdeling ter plaatse in kaart, en zorgen er op die manier voor dat, in geval van pannes of moeilijkheden, wij precies weten hoe de vork aan de steel zit. Zo kunnen we ook anticiperen op eventuele zwakke plekken of te vervangen toestellen,” verzekert Peggy Deelkens. “Elk bedrijf heeft een core business, wij het onze. Indien nodig, sturen wij een van onze medewerkers ogenblikkelijk ter plaatse voor de nodige ondersteuning. Soms is het nodig dat we computers meenemen voor herstelling in onze werkplaats. Een ding is echter wel zeker, we zorgen dat de verloren tijd tot een strikt minimum is beperkt, desnoods door het plaatsen van een vervangtoestel. We voorzien ook in een goed uitgeruste ondersteuning vanop afstand, speciaal voor het verhelpen van kleine softwareprobleempjes. Dat kost minder dan een bezoek van een technieker en het euvel is heel vaak veel sneller opgelost.”

“Als ‘business specialist’ en ‘Telenet Center’, zorgt Autosoft voor een snel en direct contact voor alle Telenetklanten, zowel voor technische ondersteuning als voor inventarisatie van uw lokale situatie kunnen wij voor u als bedrijf het verschil maken, onze ervaring leert dat we heel vaak een betere oplossing kunnen voorstellen voor uw internet en telefoonverkeer, we nodigen u dan ook graag uit om dit vrijblijvend samen met ons uit te zoeken,” weet Peggy Deelkens. “Wij behartigen uw situatie ter plaatse en zorgen voor een vlekkeloos internet, telefoon en gsm verkeer.”