AXOR – Tevreden klanten zijn de beste reclame

AXOR nv is actief in de industriebouw, industriële bekledingen en metaalconstructies. De ervaren medewerkers zetten zich elke dag opnieuw in voor de klant. Zo zorgen zij voor een degelijke prijs-kwaliteitverhouding en correcte uitvoeringstermijnen. Resultaat: tevreden klanten en dat is de allerbeste reclame.

In 1996 werd AXOR nv opgericht door ir. Jaak Van Hoef en Patrick Das. Beide vennoten hadden toen al meer dan 15 jaar ervaring in de industriebouw. Dankzij die ervaring en de vakbekwaamheid van hun eerste medewerkers beschikte AXOR binnen het jaar reeds over drie montageploegen. In 1999 bouwde de firma een bedrijfshal met burelen op het industrieterrein van Bocholt. Tegenwoordig telt AXOR 20 medewerkers verdeeld over vijf montageploegen, de studiedienst en de administratieve afdeling.
Activiteiten
De hoofdactiviteit van AXOR is de industriebouw. Het gaat om gebouwen als fabriekshallen, magazijnen, toonzalen, garages, kantoren, … Doorgaans zorgt AXOR voor de oplevering van de wind- en waterdichte ruwbouw. De tweede belangrijkste activiteit is de industriële bekleding: gevelbekledingen en dakplatenconstructies. Daarnaast heeft het bedrijf ook heel wat referenties voor de renovatie van bestaande gebouwen.

AXOR is actief in de hele provincie Limburg en de Antwerpse Kempen. Jaarlijks realiseert het in deze regio’s een 50-tal projecten. In de eigen streek zorgde AXOR o.a. voor de gevelbekleding van de sporthallen van Bocholt en Kaulille, alsook voor de gevelbekleding en metaalconstructie van de gemeentelijke werkplaats in Bocholt.

Afgevaardigd bestuurder Jaak Van Hoef, zoon Jo Van Hoef, dochter Inge Van Hoef en afgevaardigd bestuurder Patrick Das.
Degelijk en correct
De jongste jaren stapten zoon Jo Van Hoef en dochter Inge Van Hoef in het bedrijf. Jo staat in voor de calculatie en de verkoop, terwijl Inge de administratie, boekhouding en personeelszaken in goede banen leidt. Zij blijven de kernwaarden die AXOR al vele jaren huldigt verder zetten: een degelijke prijs-kwaliteitverhouding en correcte uitvoeringstermijnen. Afgevaardigd bestuurder ir. Jaak Van Hoef: “Die waarden zijn voor ons essentieel en daardoor kennen de klanten ons als een serieus bedrijf dat uitvoert wat de klant wil. Zo komt het dat wij vooral blijven groeien dankzij de mond-tot-mondreclame van onze vele tevreden klanten.”
Uitdaging
De grootste actuele uitdaging voor AXOR is een antwoord bieden op de economische terugval van de hele bouwsector. Jaak Van Hoef: “Door de crisis ontstaat er druk op de prijzen. In onze offertes werken wij met vaste prijzen, maar de vraag is hoe de materiaalprijzen evolueren tegen de tijd dat een project effectief van start gaat. Ons antwoord is heel simpel: hard werken om de kosten te optimaliseren. Daarnaast blijven wij onze filosofie meer dan ooit trouw: een goede prijs-kwaliteitverhouding en stipte levertermijnen nastreven. Al onze medewerkers zijn zeer gemotiveerd en beschikken over de nodige vakkennis om die doelstellingen te realiseren.”
Goolderheideweg 9 – 3950 Bocholt – T089-46 10 79 – F 089-46 71 18 – info@axor.be – www.axor.be