Bato – Uw totaalpakket: van realisatie tot verkoop

Bart en Tom Kelchtermans leiden samen met hun ouders Luc en Alice Bato. Het familiaal bouwbedrijf ontwikkelde een aantal nevenactiviteiten zoals projectontwikkeling en een vastgoedkantoor. Bovendien is Tom Kelchtermans uw specialist in pleisterwerken.

 

Luc,Tom en Bart Kelchtermans
Luc,Tom en Bart Kelchtermans (zittend).

Alles is gegroeid uit het bouwbedrijf dat vader Luc uit de grond stampte. “De bouwonderneming is nog steeds het kloppend hart van ons bedrijf. We bouwen woningen, kantoren en appartementen,” zegt Bart Kelchtermans. “We nemen de volledige afwerking op ons. Daarvoor doen we beroep op een tiental eigen vakmensen en vaste onderaannemers. We komen afgesproken deadlines resoluut na.”

Bedrijvenmix
Wie op zoek is naar een betrouwbare projectontwikkelaar, is bij Bato aan het juiste adres. “We zijn met Bato Invest voortdurend op zoek naar opportuniteiten. We ontwikkelen projecten voor derden of op eigen initiatief. Verhuur, verkoop en syndicusschap verlopen via ons erkend vastgoedkantoor Bato Vastgoed. Het is de mix van bedrijven die maakt dat we een totaalpakket kunnen aanbieden van realisatie tot verkoop.”

Nieuwe uitstraling
Tom Kelchtermans is specialist in sierbepleistering voor nieuwbouw en renovatie. “Oude woningen krijgen met gevelpleister een heel nieuwe uitstraling. Je kan een bestaande woning extra isoleren langs de buitenkant en dan stijlvol afwerken met sierpleister. Je kan er alle richtingen mee uit qua kleur, techniek en structuur.”

BATO