BERGHS-DEWEZ Advocaten Sunlaw Zonhoven – ‘Bij ons krijg je wat je ziet’

Hubert Berghs is al een hele tijd actief als advocaat en weet dus wat een zelfstandige of kmo écht nodig heeft wanneer hij rechtsbijstand zoekt: een stevige vertrouwensband die veel makkelijker te realiseren is in een kleine organisatie. Dus startte hij zes jaar geleden de tweekoppige advocatenpraktijk Sunlaw op.

Hubert Berghs en Johan Dewez.

“Ons voordeel? Bij ons krijg je wat je ziet” zegt Berghs. “De persoon waarmee je hebt gepraat is ook degene die je dossier zal opvolgen, en hij kent dus ook alle details ervan. Dat schept vertrouwen.”

Ondanks een zevenhonderdvijftigtal dossiers die Sunlaw jaarlijks behandelt, houdt de praktijk zijn organisatie afgemeten op twee raadslieden: Berghs zelf, die al 35 jaar ervaring heeft aan de Hasseltse Rechtbank en confrater Johan Dewez, die achttien jaar geleden na zijn stage in Berghs’ buurt bleef.

“Zelf ben ik begonnen als allrounder, die door de zaken die ik behandelde uiteindelijk een bepaalde richting uitging,” vervolgt Berghs. “Handels- en commercieel recht, met een accent op bouwdossiers, worden hier in hoofdzaak behandeld. Bij Johan kwam daar bij dat hij mijn filosofie over het runnen van een succesvol kantoor deelt, dus er is een perfecte match tussen ons twee.”

Dijkbeemdenweg 32, 3520 Zonhoven, Tel.: 011-72 54 25,
Fax: 011-72 54 24, advocaten@sunlaw.be, www.sunlaw.be