Biest – “Werknemers van top tot teen veilig aankleden”

Met de eigen collectie BS Workwear en alle mogelijke persoonlijke beschermingsmiddelen kleedt Biest elke werknemer van top tot teen veilig aan. Het bedrijf uit Overpelt koestert ambitieuze plannen: “Via onze gloednieuwe webshop en een uitbreiding van het productengamma mikken we op bijkomende sectoren en boren we geografisch nieuwe markten aan,” vertellen broers en zaakvoerders Omer en Raf Wijnants.

Omer Wijnants.

Biest biedt zoveel meer dan een compleet gamma aan persoonlijke beschermingsmiddelen. “We fabriceren in onze vestiging in Tunesië eigen collecties werkkleding onder de merknaam BS Workwear. Naast de standaardcollecties werken we op maat. Als fabrikant leveren we rechtstreeks aan de eindklant. Zo bieden we de beste kwaliteit aan zeer concurrentiële prijzen.”

Ambities

Door de groei van het productengamma verruimde Biest de afgelopen tijd zijn klantenkring van de traditionele hout-, bouw- en metaalsectoren naar de voedings- en medische sector. “Ook geografisch koesteren we stevige groeiambities. Allereerst willen we heel België bestrijken. Daarnaast ligt de Nederlandse markt, met Eindhoven in onze achtertuin, open voor een kwaliteitsspeler als wij. Verder voorzien we mogelijkheden in Frankrijk.”

Nieuwe webshop

Met de nieuwe webshop breidt Biest ook zijn klantenservice verder uit. “Zonder het persoonlijke contact en onze adviesfunctie te vergeten, willen we het onze bestaande en nieuwe klanten zo eenvoudig mogelijk maken om te bestellen. Zowel voor prijsoffertes, bestellingen als klachtenafhandeling vinden we snelheid uitermate belangrijk.”

Nolimpark 1225, L. Bekaertlaan 29, 3900 Overpelt
Tel.: 011-80 88 10, Fax: 011- 80 88 11, info@biest.be, www.biest.be