Big Media Group koppelt Nieuwjaarsdrink aan Manager Launch

LM56_launch0092 [800x600]Op 24 februari 2011 organiseerde Big Media Group (BMG) in haar moderne eventhal voor de eerste keer haar Nieuwjaarsdrink.  Met dit jaarlijks initiatief willen ze de Noord-Limburgse ondernemers voortaan een unieke kans bieden om hun netwerk uit te breiden.  Telkens wanneer BMG een magazine lanceert organiseren ze een exclusieve receptie voor de klant-bedrijfsleiders van de nieuwe edities, de “Manager Launch”.  Op deze Nieuwjaarsdrink waren ook de genodigden van dit succesvol netwerkevent aanwezig.  Nl. de prominenten en bedrijfsleiders die bijdragen leverden aan Limburg Manager nr. 56 en Maxlife Limburg Lifestyle nr. 10.  Met 195 aanwezigen waren er dus vele mogelijkheden om nieuwe contacten te leggen of  te verstevigen! 

Thieu Cuypers, Afgevaardigd Bestuurder van BMG, opende de avond met een verwijzing naar de talrijke opkomst, waaraan we kunnen merken dat de economie inderdaad terug aanzwengelt.  Dankzij zijn buitenlandse reizen weet hij ook wat er reilt en zeilt in de wereld en kon hij nog iets meer vertellen over de “Herrijzenis van het economisch optimisme”.  Koen Moors gaf hierna een woordje uitleg over de inhoud van Limburg Manager 56.  Hierna kreeg de heer Eddy Heleven een mooie coverdisplay overhandigd ter herinnering aan zijn coverinterview op de Maxlife 10.

Na de netwerkreceptie kon iedereen genieten van de warme ambiance en werden de aanwezigheidslijsten ook weer actief gebruikt ter introductie met andere aanwezige managers. De nieuwe magazines werden ondertussen ook aandachtig doorbladerd en Trimalchio Catering zorgde voor heerlijke gerechtjes!  Als nieuwjaarsgeschenk kreeg iedereen bij het naar huis gaan de Manager-giftbag met de nieuwe magazines, een spel kaarten van Soleco én een gepersonaliseerde trainingsvoucher van Eurosys t.w.v. 200 euro mee naar huis!
www.big-media-group.com

[nggallery id=95]