BMW Concessie van Osch – Rijplezier met excellente service

Als fleetmanager kunt u niet om van Osch heen. Deze BMW concessiehouder combineert echt rijplezier met een aantrekkelijke prijs en staat zowel in Limburg als in Vlaams-Brabant garant voor een excellente service.

BMW 1 Reeks.

BMW Concessie van Osch bedient met vestigingen in Halen, Hasselt en Tienen een groot gebied, dat zich uitstrekt van Houthalen-Helchteren tot Hoegaarden. Binnen deze regio biedt van Osch haar klanten een excellente service aan. Zo beschikt de groep naast de showrooms en garages ook over een eigen carrosserieafdeling en twee Premium Selection Centers voor tweedehandswagens. Om onze klanten elk moment bijstand te kunnen verlenen, staat er 24 uur per dag en 7/7 pechverhelpingsdienst paraat. En van Osch gaat nog verder. Als klant krijgt u regelmatig een uitnodiging voor een eigen netwerkevent in de bus. Zo kunt u in een ontspannen sfeer niet alleen bijpraten over het reilen en zeilen in uw business, maar ook over het rijcomfort van uw BMW.

BMW 3 Reeks.

De perfecte bedrijfswagen
De BMW wagens zelf scheren al vele jaren hoge toppen in wagenparken van bedrijven. Dankzij de hoge kwaliteit én uitstraling van deze topmodellen, maar ook dankzij de hoge restwaardes en lage onderhoudskosten. “Die zorgen voor een erg gunstige maandprijs,” benadrukt Leo Labie, operationeel directeur bij van Osch Hasselt. “En dat is wat telt voor elke fleetmanager.” Ook de zuinige motoren en lage CO2-uitstoot van de BMW modellen kunt u vandaag de dag ongetwijfeld erg appreciëren. Het voordeel van alle aard is daardoor best laag. En aan het sportieve karakter van BMW doet het allerminst afbreuk. “Op dat vlak zijn wij vandaag echt wel uniek in de markt,” stelt Leo Labie, die tot slot ook de lange onderhoudsintervallen even aanstipt. “U verliest daardoor minder tijd. Ook weer mooi meegenomen!”

Gunstig fiscaal regime
Bij BMW springen voor fleetmanagers twee modellen in het oog: de 116d en 320d. Beide modellen zijn uitgerust met ‘Effi cientDynamics’ technologie. De BMW 116d Effi cientDynamics heeft een vermogen van 115 pk en een CO2-uitstoot van slechts 99 gram. De 320d EfficientDynamics is met 163 pk en 109 gram ook de referentie in haar segment. De lage uitstoot, ondanks krachtige motorisaties, en aantrekkelijke aankoopprijs van beide modellen zorgen voor een gunstig fiscaal regime. Dat is voor bedrijfswagens vandaag meer dan ooit van belang.

Groene paarden, getrimde prijzen.
Ontdek onze saloncondities tot eind januari!

 

 

 

van Osch Halen – Industriepark 1122 – 3545 Halen – T 013 46 01 30 – info@vanoschhalen.net.bmw.be
van Osch Hasselt – Scheepvaartkaai 14 – 3500 Hasselt – T 011 21 15 10 – info@vanoschhasselt.net.bmw.be
van Osch Tienen – Ambachtenlaan 2A – 3300 Tienen – T 016 81 25 39 – info@vanoschtienen.net.bmw.be
www.vanosch.bmw.bewww.bmw-mini-smallfleet.be