Boekhoudkantoor de factuurwinkel staat voor boekhouding in mensentaal en op mensenmaat

Het kantoor wil de bevoorrechte partner zijn van KMO’s, zelfstandigen en vrije beroepen op het vlak van boekhouding en fiscaal advies. Dankzij deze bevoorrechte relatie probeert de factuurwinkel in te spelen op de dagelijkse behoeften en vragen van de klant om een oplossing op maat te bieden.

Eddy Valee en Luc Stijven.

De factuurwinkel heeft veel aandacht voor startende ondernemers met o.a. gratis en vrijblijvend eerste advies. Via de ‘virtuele startersgids’ op www.defactuurwinkel.be, krijgt de starter betrouwbare informatie over startvoorwaarden, formaliteiten, ondernemingsvormen, financiering, de opstelling van een goed ondernemingsplan, … Sedert 2005 is de factuurwinkel als starterscoach verbonden aan Voka en werkt het boekhoudkantoor actief mee aan seminaries en startersavonden.

Zaakvoerders Luc Stijven en Eddy Valee en hun 3 werknemers, vinden het belangrijk om hun klanten niet als een nummer te behandelen. Wanneer iemand een vraag heeft, wordt die zo snel mogelijk beantwoord. “Bij ons ligt de focus op goede communicatie en een directe band met de klant,” zegt Luc Stijven. “De klant kan trouwens ook na de uren bij ons terecht voor dringende zaken, want bij ons staat de mens centraal,” besluit Eddy Valee.

Mosselerlaan 18, 3600 Genk, Tel.: 089-61 24 20
Fax: 089-61 40 27, www.defactuurwinkel.be, info@defactuurwinkel.be