Bolckmans – “Onze klanten keren tevreden terug: 65 % van onze omzet komt uit repetitie”

Bouwen is teamwork, dat weet aannemer in de utiliteitsbouw Bolckmans maar al te goed. Want als alle neuzen in dezelfde richting staan, heerst er vertrouwen. “En dat zorgt voor een snel, efficiënt en veilig constructieproces. Maar liefst 65% van de klanten doet dan ook opnieuw beroep op Bolckmans voor nieuwe projecten of uitbreidingen,” beklemtoont commercieel directeur Bob Mertens.

foto AM60 Bolckmans_Inspectorate03 mertens architecten_low“Wij zijn erg flexibel in het soort gebouw en de mate van afwerking,” legt Bob Mertens uit. “Zo beperken wij ons niet tot warehouses of kantoren. We doen ze allebei. Onze klanten hebben op die manier één aanspreekpunt voor beide projecten: wij zorgen ervoor dat die perfect op elkaar zijn afgestemd. Verder leveren wij zowel wind- en waterdicht als volledig sleutel-op-de-deur. Een mooi voorbeeld is de werf waar we op dit moment aan bezig zijn: een complex in de Antwerpse haven met daarin kantoren, laboratoria en opslagruimte.”

Alle partners tevreden
Bolckmans kan bogen op een jarenlange ervaring in de utiliteitsbouw. “We zijn graag vanaf de ontwerpfase bij een project betrokken. Als een bouwheer met zijn architect naar ons komt, maken we het ontwerp samen. Wij weten door onze ervaring welke structuren en werkwijze het beste zijn. Doordat we van in het begin mee aan tafel zitten, verlopen zowel de ontwerpfase als de opvolging veel vlotter. We kunnen er zo ook beter op toezien dat de werkzaamheden veilig verlopen, weer een punt waar wij erg mee begaan zijn. De bouwheer kan op beide oren slapen. Een bedrijfsleider moet zich bezighouden met zijn bedrijf, niet met een bouwwerf. Na afloop is iedereen tevreden: de klant, de architect en wij.”

foto AM60 Bolckmans_Inspectorate01 mertens-architecten_lowDe deadline is heilig
“Naast de structuurberekening en werfvoorbereiding doen we ook de staalproductie voor de constructies volledig zelf. Dat zorgt voor een snelle opstart en realisatie. Hoe krap soms ook, wij zullen altijd alles in het werk stellen om de deadline te halen. We bieden ook gebouwen in beton of hout aan. Hiervoor werken we samen met vaste partners,” aldus Bob Mertens.

Renovatie
“In tegenstelling tot de meeste van onze concurrenten besteden wij veel aandacht aan renovatie en onderhoud. Onze gebouwen worden vaak intensief gebruikt, zodat zich geregeld herstellingswerken opdringen. Voor spoedherstellingen staan wij zelfs 24 uur per dag paraat. Voor deze activiteiten hebben wij een aparte afdeling, die de gebouwen door en door kent,” zegt Bob Mertens. De kwalitatieve ondersteuning bij renovatie komt de vertrouwensband tussen Bolckmans en de klant natuurlijk alleen maar ten goede.

Logo Bolckmans zekerheid inbouwen_rgb_110Industrieweg 4 – 2320 Hoogstraten – T 03 314 30 40 – info@bolckmans.be –  www.bolckmans.be