Bouwgroep Willy Naessens doet aan diversificatie van activiteiten

De bouwgroep Willy Naessens is een onderneming die gespecialiseerd is in de bouw van kmo-gebouwenlogistieke gebouwendistributiecentrakantorencommerciële ruimtesgarageslandbouwgebouwen en zwembaden.
In het algemeen kan gesteld worden dat de bouwgroep Willy Naessens model staat voor het perfecte bouwsysteem, zowel structureel als esthetisch, en dit voor bijna elke toepassing. Door zijn totale verticale integratie heeft de bouwgroep Willy Naessens alles in eigen beheer, van studiedienst en productie tot eigen transportenmontage; dit weerspiegelt zich in de reeds meer dan 7000 realisaties.
Naast hun bouw- en productiebedrijven doet de Willy Naessens Group ook aan diversificatie van hun activiteiten. Zo behoren ook volgende firma’s tot de Willy Naessens Group: enerzijds Franky Fresh Food en Blancke Distributie, de marktleider in België inzake distributie van bereide vleeswaren, anderzijds de firma’s Frank Delmote, Salami Peeters en Blancke Productie; alle drie producenten van verschillende vleeswaren, waaronder spek, hesp, paté en salami.

Arbeco_logo_baseline_stad_NL