Brainlane “Onze missie als webbouwer? Prospecten aanleveren voor uw bedrijf”

De eerste missie van Brainlane luidt niet het bouwen van een website voor uw bedrijf. Nieuwe prospecten aanleveren, daar gaat het uiteindelijk om.  “Een aantrekkelijke, eenvoudig aanpasbare en technisch perfecte website vormt daarbij het middel,” vertelt zaakvoerder Danny Brouwers. “Binnen deze visie besteden we enorm veel aandacht aan de vindbaarheid in Google.”  

Danny Brouwers: “Wij besteden enorm veel aandacht aan de vindbaarheid in Google.”

Dit jaar viert Brainlane uit Genk zijn tiende verjaardag als internetbureau, iets wat weinig collega’s hen navertellen. Als één van de internetpioniers focust het bedrijf zich 100 % op het wereldwijde web, gaande van de bouw van bedrijfswebsites over e-commerce tot en met sociale media en Google Apps. Inmiddels werken al zes medewerkers voor het bedrijf, de zevende is in aantocht.

Google?
“Een bedrijfswebsite die in Google niet wordt gevonden, heeft weinig nut,” zo stelt zaakvoerder Danny Brouwers. “Wij willen dat onze klanten de topposities in Google bezetten wanneer naar hun producten of diensten wordt gezocht. Naast een aantrekkelijk design en een eenvoudig content management systeem, besteden we maximaal aandacht aan zoekrobotoptimalisatie. Dit laatste doen we zowel op technisch vlak als met een aanbod voor copywriting. Onze websites verzekeren een maximale return on investment voor de klant.”

Bosdel 54 – 3600 Genk – T 089 50 46 50
info@brainlane.com – www.brainlane.com