Bruninx BVBA Tongeren – “We presenteren kmo’s een degelijke rapportering”

Vader Willy Bruninx was één van de eerste in Limburg om de automatisering van de administratie in te voeren in zijn boekhoudkantoor, zoon Herbert Bruninx heeft ondertussen de touwtjes in handen als zaakvoerder van BVBA Bruninx en pioniert verder met de laatste nieuwe rapportering voor zijn klanten.

Christine Vanhoutteghem en Herbert Bruninx.

Bruninx BVBA uit Tongeren staat al jaren synoniem voor een professionele begeleiding van kmo’s. Het team bestaat uit drie boekhouders. Dat betekent dat je mag rekenen op een persoonlijke en correcte benadering van je dossier.

“Onze klanten zijn voornamelijk kmo’s,” zegt Herbert Bruninx. “80% situeert zich in Tongeren en Hasselt en alles wat daartussen ligt, maar ook buiten Limburg zijn we actief. We richten ons doelbewust op de kmo, zonder ons te willen focussen op één bepaald domein, alle sectoren zijn bij ons vertegenwoordigd.”

Een uitstekende kennis van de wetgeving is uiteraard een eerste vereiste als boekhouder. “Wij volgen die dan ook op de voet op,” gaat Herbert Bruninx verder. “Daarnaast besteden we ook erg veel belang aan onze informatica. Ik ben zelf in die richting opgeleid en wil steeds op de hoogte blijven van alle nieuwigheden en probeer altijd de laatste versies van de pakketten te gebruiken. Voor ons is het vaak eenvoudiger werken en onze klanten kunnen we de juiste rapporten presenteren. Dit is overigens een eigenschap die ik van mijn vader heb geërfd. Hij was destijds één van de eerste in de provincie om de automatisering van de administratie in te voeren in zijn boekhoudkantoor. Vandaag onderscheiden wij ons door onze klanten een transparante en eenvoudige rapportering voor te leggen. Duidelijk en volledig, en dat wordt bijzonder geapprecieerd.”

Bruninx BVBA
Bolleberg 24, 3700 Tongeren
Tel.: 012- 23 40 72, info@bruninxbvba.be