Budé Van Leeuwen & Partners – “Juridische bijstand geen overbodige luxe”

Vele kleinere ondernemers zien juridische bijstand, zeker als er ogenschijnlijk nog geen conflicten zijn, nog steeds als een overbodige luxe en kost. Als er dan problemen komen, neemt men veelal eerst contact op met de accountant en slechts als die het niet opgelost krijgt, wendt men zich tot de advocaat.

In 1993 richtten Ivo Budé & René Van Leeuwen in Maaseik een multidisciplinair advocatenkantoor op onder de naam Budé, Van Leeuwen & Partners.

Het kantoor telt zes advocaten en een economist en is hoofdzakelijk actief op het vlak van het handels- en burgerlijk recht.

De dienstverlening varieert van juridische begeleiding van een onderneming tot behandeling van gespecialiseerde materies en dit zowel als adviseur of als actor bij gerechtelijke en andere instanties.

Wij ijveren voor langdurige relaties en denken graag permanent mee met onze cliënten, a.h.w. als externe bedrijfsjurist.

Dit houdt in dat wij ons permanent ter beschikking houden zodat wij via snelle communicatiemiddelen onmiddellijk kunnen ingrijpen en de cliënt kunnen behoeden voor juridische valkuilen.

Wij beschikken over gespecialiseerde knowhow inzake vennootschappenrecht, contractenrecht, insolventierecht en arbeidsrecht, zodat wij het bedrijf kunnen adviseren op alle domeinen van het recht.

Wat wij niet in huis hebben, halen wij bij vaste externe medewerkers en dit zowel in België, Nederland als Duitsland.

Op die manier is de advocaat geen vermijdbare kost maar een nuttige investering waardoor U op termijn kosten zult besparen.

Advocatenkantoor Budé Van Leeuwen & Partners
Siemkensheuvel 20, 3680 Maaseik, Tel.: 089-56 29 47, Fax: 089-56 29 91
bude.vanleeuwen@bvl-law.be, www.bvl-law.be