Bvba Schepens – “Wie service wil, moet bij ons zijn”

De cijfers spreken voor zich: meer dan 1.500 gezinnen doen beroep op de diensten van verzekeringskantoor Schepens in Leopoldsburg. 40 jaar geleden klein begonnen door vader Michel Schepens en zijn echtgenote Alda, maar nu is de zaak met de inbreng van de kinderen Benny en Kristel uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio.
Michel en Benny Schepens.
Bij bvba Schepens is het familiale karakter ook in de zaak bewaard gebleven. “Wij zijn sterk gespecialiseerd in particuliere klanten met huis-, tuin- en keukenproblemen,” zegt zaakvoerder Benny Schepens. “In schaderegeling staan we heel sterk. Van het  ongeluk tot bij de betaling: wij staan onze klanten op elk moment met raad en daad bij. We zadelen hen niet op met een lijst van telefoonnummers, maar laten de klanten precies weten wat hen te doen staat en waaraan ze zich mogen verwachten.
Wie service wil, moet bij ons zijn. Wij volgen alle expertises zelf ter plaatse op en kennen bijgevolg ook alle experts. Ooit ben ik zelfs voor een klant naar Oostende gereden, maar als ik daar iemand mee kan helpen, doe ik dat met de glimlach.”


Sterk in advies

De verzekeringen van DVV en hypothecaire leningen behoren tot de kerntaken van het vijfkoppige team van Schepens bvba. “Daarnaast zijn we ook sterk in het adviseren van onze klanten in dossiers met successierechten, de jaarlijkse fiscale service en bij allerlei projecten. Af en toe spreken we ook tegen onze winkel en moeten we een droom doorprikken, maar beter zo dan wanneer onze gezinnen achteraf kampen met financiële problemen.”

Englebert Adanglaan 54, 3970 Leopoldsburg
Tel.: 011-34 26 88, Fax: 011-34 77 31
info@schepensbvba.be, www.schepensbvba.be