Centrale Verwarming WLH – Kiezen voor zorgeloos comfort

Genieten van een verkwikkend stortbad bij het ochtendgloren, werken in een geklimatiseerde omgeving overdag en ’s avonds uitblazen in een verwarmde of gekoelde woning: het maakt het jachtige en stresserende leven het hele jaar door een pak aangenamer. Met de sanitaire oplossingen en de klimaat- en verwarmingssystemen van installateur WLH bvba uit Tessenderlo kies je voor dat comfortabele leven, zonder zorgen.

Gedreven zaakvoerder

Koen De Wit.

Koen De Wit nam in 1993 het bedrijf WLH uit Heusden-Zolder over van de zaakvoerders Willems Louis en Henri. Het in 1973 opgerichte bedrijf kwam zo in handen van een jonge, gedreven ondernemer. De toen 20-jarige jongeman had met zijn diploma elektriciteit/regeltechnieken de vereiste troeven op zak om de technische en operationele activiteiten van het bedrijf op zich te nemen. Zijn vrouw Sigried Willems, licentiate Toegepaste Economische Wetenschappen, nam de administratieve en financiële zaken ter harte. “We hebben vanaf de eerste dag de uittekening van de plannen, de opvolging van de werven en het bureauwerk gecombineerd,” zegt Koen. “Op die manier hebben we het vakmanschap onder de knie gekregen. We hechten veel belang aan details, kwaliteit en netheid.”

De klanten, zowel particulieren als bedrijven, appreciëren die aanpak. Voor de plaatsing van sanitaire oplossingen en klimaat- en verwarmingssystemen, in privé-woningen, winkels, computerruimtes en kantoorgebouwen, zochten ze extra gemotiveerd personeel.

Bekwame vakmensen

“Die hebben we gevonden,” zegt Koen. “We werken momenteel met een ploeg van 10 vakmensen, mensen met jarenlange ervaring in dit bedrijf aangevuld met jonge gemotiveerde krachten, voor wie de plaatsing van de ketels, de radiatoren, airco’s en badkamers geen geheimen heeft. Ook bieden we de integratie van zonnepanelen en zonneboilers in sanitair- en verwarmingsinstallaties aan.”

Dienst na verkoop

Maar met de plaatsing van een installatie houdt het voor WLH niet op. “Omdat we mikken op een langetermijnrelatie met de particulier, de onderneming, het studiebureau, de aannemer en de architect, is de dienst na verkoop zeker zo belangrijk. Indien de klant met een technisch probleem kampt, doen we er alles aan om het euvel dezelfde dag nog op te lossen. We maken ons sterk dat we de gemaakte beloftes ook nakomen.”

Certificaten

“We zijn gecertificeerd om aan alle installaties bij de klant te werken,” luidt het. “Ons personeel is gemachtigd om wettelijke attesten uit te schrijven voor zowel het onderhoud van mazoutketels, gas- en airco-installaties, als voor de controle van de betreffende tanks.”

Om de groei en de technische evoluties te kunnen blijven opvolgen en ondersteunen, zonder in te boeten aan service, verhuisde WLH in het voorjaar van 2009 van Heusden-Zolder naar een modern en efficiënt ingericht bedrijfspand langs de industrieweg in Tessenderlo.

Industrieweg 47A, 3980 Tessenderlo
Tel.: 013-35 88 70, www.wlh.be