Cicero – Innovatieve technieken in HVAC

Kwaliteitsmerken, sterke service en altijd up-to-date met de nieuwste technologische mens- en milieuvriendelijke ontwikkelingen. Dat zijn de troeven van HVAC-bedrijf Cicero uit Houthalen-Oost.

Andrea Cicero
Andrea Cicero.

Andrea Cicero verwierf gedurende enkele jaren ervaring als werknemer bij installateurs, waarna hij in 1986 voor eigen rekening aan de slag ging. Ondertussen vervoegden zijn beide zonen de zaak en stelt Cicero zes mensen tewerk.

Innovatie als leidraad
Andrea Cicero: “Wij houden steeds een vinger aan de pols van de nieuwste technieken. Gascondensatie, warmtepompen, zonneboilers, zonnepanelen, ventilatie … voor ons hebben ze geen geheimen. Alle medewerkers volgen dan ook regelmatig bijscholingen om hun knowhow up-to-date te houden.”

Betere merken, beter service
Cicero blijft trouw aan een beperkt aantal leveranciers, met wie de onderneming gedurende vele jaren een vertrouwensband opbouwde: Van Marcke en Lambrechts voor sanitair, Viessmann voor verwarming en hernieuwbare energie, Vasco en Renson voor ventilatie, Uponor voor vloerverwarming. “Die merken verzekeren ons een prima service en uiteindelijk zijn het onze klanten die daar de vruchten van plukken. Bij problemen komen wij dan ook binnen de 24 uur langs om het euvel te verhelpen,” vertelt de zaakvoerder.

ciceroWeg naar Zwartberg 81/4 – 3530 Houthalen-Oost – T 089 38 63 20 – info@cicerobvba.bewww.cicerobvba.be