Connectivity Solutions – “Netwerkbekabeling is onze dada”

Een vlekkeloze service op vlak van gestructureerde bekabeling en draadloze netwerken: daarvoor staat Connectivity Solutions al sinds 1996. Het bedrijf van de broers Aloïs en Egied Stouten realiseert met een team van 13 gespecialiseerde medewerkers regelmatig projecten in de kmo-markt en tekende recent verantwoordelijk voor een heuse primeur.

“Als informaticaspecialisten zijn wij gefocust op infrastructuurwerken voor data- en telecommunicatie.”

Egied Stouten.
Egied Stouten.

Connectivity Solutions begon haar activiteiten in 1996 in Diepenbeek, maar verhuisde in de zomer van 2012 naar een industriële locatie met meer magazijnruimte in Munsterbilzen. In februari dit jaar opende het een tweede vestiging in Evergem Oost-Vlaanderen, de thuishaven van Aloïs Stouten.

Aloïs Stouten.
Aloïs Stouten.

“Als informaticaspecialisten zijn wij gefocust op infrastructuurwerken voor data- en telecommunicatie,” verduidelijkt Aloïs Stouten. “Onze medewerkers verzorgen met grote passie de plaatsing en aansluiting van de actieve en passieve componenten van elk bedrijfsnetwerk. De integratie van glasvezelbekabeling en draadloze netwerken is ons stokpaardje. Onlangs realiseerden wij een unicum, met de installatie van een draadloze netwerkverbinding over 600 meter, aan een unieke snelheid van 720 Mbps in de 24 GHz frequentieband. Zoiets illustreert perfect de uitgebreide mogelijkheden van onze stevige knowhow.”

Faxafdruk op volledige paginaElslo 161 – 9940 Evergem – Genkerbaan 69 – 3740 Munsterbilzen – T 089 62 17 75 – info@connectivitysolutions.bewww.connectivitysolutions.be