CSG Industrie – “Op vier jaar tijd enorm gegroeid”

Op vier jaar tijd ontwikkelde CSG Industrie uit Opglabbeek zich tot een betrouwbare partner voor industriële elektrotechnieken. Zowel grote productiebedrijven als bekende retailers vertrouwen op CSG Industrie met hun 27 medewerkers voor uiteenlopende elektriciteitsprojecten.

Sue Coenen en Cindy Gijsen.

Verschillende productiebedrijven doen dagelijks beroep op één of meerdere vaste elektriciens van CSG Industrie. “Hun taken variëren van het bijtrekken van kabels, het vervangen van verlichting tot het herstellen van het elektrische gedeelte van productiemachines. Alle elektriciteitsopdrachten die de klant vraagt, voeren we uit. Ze kennen het bedrijf en het machinepark van de klant door en door,” aldus Cindy Gijsen.

Industriële elektriciteit
Daarnaast wordt CSG Industrie ingeschakeld voor het elektrische gedeelte van automatisatieprojecten en elektriciteitsprojecten voor retail en industriehallen. “Daarbij gaat het zowel om nieuwbouw, renovatie als relighting. Voor de bordenbouw beschikken we over een eigen atelier.”

Rook- en warmteafvoersystemen
Als nieuwe specialisatie focust CSG Industrie zich op de installatie van volledige rook- en warmteafvoersystemen. “We voeren deze projecten voor de brandveiligheid vooral uit in opdracht van architecten of studiebureaus.”

Snelle groei
De reden van de snelle groei? “We hebben de juiste vakmensen in huis, gebruiken uitsluitend kwaliteitsmaterialen en zijn bij problemen dag en nacht bereikbaar voor onze klanten. Dat lijkt me het belangrijkste.”