D’Assurall – “Duurdere wagens vereisen specifieke omniumpolis”

Al meer dan 20 jaar ‘verzekert’ D’Assurall uit Beringen zijn klanten van de allerbeste service. “Als onafhankelijke verzekerings- en hypotheekmakelaar staan wij honderd procent aan de kant van de klant,” vertelt zaakvoerder Danny Pepermans. “Dit geldt zowel voor de poliskeuze als de afhandeling van schadegevallen.” Voor de dekking van specifieke risico’s biedt D’Assurall unieke oplossingen.

Danny Pepermans.

Danny Pepermans benadrukt meteen de onafhankelijkheid wanneer het gaat over de sterkte van D’Assurall. “Zowel voor particulieren als bedrijven verzekeren wij alle soorten risico’s. Weinig klanten vergelijken zelf de inhoud van de polissen, alleen de prijs telt. Bij te weinig dekking neem je ernstige risico’s, bij oververzekering smijt je geld weg. Ik vind het onze taak als adviseur om het volledige verhaal te vertellen.”

Specifieke risico’s

Voor specifieke risico’s kijkt D’Assurall verder dan de standaardpolissen. “In de regio Midden- en Zuid-Limburg zijn wij exclusief makelaar voor een omniumverzekering die zich richt op duurdere wagens vanaf 40.000 euro. Voor een verrassend laag tarief biedt deze polis een ongekende dekking. Bovendien blijven de eisen voor een uitgebreid alarm- en trackingsysteem zeer beperkt.” Ook voor de bouwsector (aannemers, architecten, syndici, particuliere bouwers,…) heeft D’Assurall specifieke maatoplossingen. “Hetzelfde geldt voor particulieren met waardevolle kunst, antiek of juwelen in huis.”

Meer informatie over deze unieke polissen vindt u op

www.specialcarpolicy.be, www.bouwerspolis.be en www.begren.eu.

Hasseltsesteenweg 66, 3580 Beringen
Tel.: 011-43 21 52, Gsm: 0496-39 17 86, Fax: 011-43 48 88
info@dassurall.be, www.dassurall.be