DB&W – “Na onze interventie betaalt 96 % van de wanbetalers”

Slapeloze nachten door wanbetalers? Schakel de expertise van DB&W Incasso in en u kan zich opnieuw focussen op uw kernactiviteiten. “Wij bieden een full service aan op vlak van incasso en debiteurenbeheer,” stelt zaakvoerder Yves De Bruycker. “Volgens het principe ‘No cure, no pay’ bereiken wij een hogere betalingsgraad dan gemiddeld in onze sector.”

Yves De Bruycker: “Wij schrijven op maat van uw sector voorwaarden waarmee u zichzelf optimaal juridisch indekt.”

Te laat of niet betalen is jammer genoeg meestal een kwestie van pure berekening. Door met DB&W in zee te gaan, ontneemt u wanbetalers alle voordelen om hun betalingen uit te stellen. Yves De Bruycker: “Dikwijls ligt het probleem bij slecht opgestelde verkoopsvoorwaarden. Wij schrijven op maat van uw sector voorwaarden waarmee u zichzelf optimaal juridisch indekt. Met deze actie alleen al daalt het aantal wanbetalers op zestig dagen met maar liefst 75 %.” Naast deze preventieve acties kan u DB&W ook inschakelen voor het echte incassowerk. “Ook daar nemen we alle zorgen op ons. Uiteindelijk behalen we een betalingsgraad van 96 %, veel hoger dan het gemiddelde in de sector.”

Consultancy & management
Een tweede tak binnen DB&W is deze van consultancy & management. Yves De Bruycker stelt zijn ervaring in verschillende ondernemingen ten dienste van vooral de bouwsector. “Vele bedrijfsleiders ervaren mijn externe kritische blik als verfrissend. Naast algemene consulting specialiseer ik me in veranderings-, verkoops- en teammanagement.”

 

Postbus 7 – 3560 Lummen
T 0495 36 26 99 – info@dbenw.be – www.dbenw.be