D&D Services – “Wij zijn uw verlengstuk op de weg”

foto LM73 D&D Services-103-low

Ziet u op tegen die eentonige rit naar de luchthaven waarin u uw tijd eigenlijk wel beter kan besteden dan achter het stuur? Of wil u een klant in de beste omstandigheden verwelkomen op een incentive? Voor elke uitdaging levert D&D Services uit Houthalen vervoer op maat: flexibel, betrouwbaar en tegen scherpe prijzen.

Jurgen Donné.
Jurgen Donné.

Welke zijn de pijlers waar D&D Services op steunt?
Zaakvoerder Jurgen Donné: “Wij richten ons op het vervoer van en naar de luchthavens,  tussen bedrijf en hotel of lange afstandsritten met “deur-tot-deur” service. Maar we onderscheiden ons inzake flexibiliteit. Een zakenman met internationale contacten heeft een agenda die vijf keer per dag verandert. Dan wijzigen wij onze planning gewoon mee, zonder noemenswaardige kosten. Jaarlijks doen onze twaalf chauffeurs circa vijftienduizend ritten. Ook voor bedrijfsevents en incentives schakelen bedrijven ons graag in. Dat kan voor één belangrijke klant tot wel vijftig genodigden. Onze chauffeurs lijken in niets op het clichébeeld van de pafferige, onvriendelijke taxichauffeur die met zijn bestickerde wagen telkens door oranje rijdt. Wij kiezen voor stijlvolle, anonieme wagens en ervaren chauffeurs in een maatpak. Eigenlijk functioneren wij als verlengstuk voor onze klanten.”

Veel mensen associëren een taxi met een peperdure afrekening. Klopt dat beeld?
“Helemaal niet. Wie het hele jaar door een privéchauffeur inschakelt, betaalt natuurlijk forse bedragen. Wij bekijken zelf met onze klanten welk vervoer er écht nodig is en bieden zelfs oplossingen op dagbasis, inclusief chauffeur en wagen. Wat het luchthavenvervoer betreft, zijn onze diensten – gelet op de service die we leveren – ook niet duur. Onze prijzen liggen weliswaar hoger dan een standaard shuttledienst met een busje dat nog vijf keer halt houdt op de weg naar de luchthaven, maar taxi’s op kilometertarief zijn dan weer veel duurder. Al onze klanten blijven al jaren aan boord, dus betalen ze zeker niet te veel.”Al speelt vooral onze service en professionaliteit de grootste rol.”

 

foto LM73 D&D Services-103-lowFICHE

  • Geschiedenis: D&D Services bestaat al 12 jaar en is ooit als eenmanszaak gestart. Nu zijn er 16 medewerkers. Zij verzorgen jaarlijks 15.000 ritten.
  • Diverse mogelijkheden: D&D Services is gespecialiseerd in luchthavenvervoer, verzorgt ook personentransport bij events, totale hospitality voor VIP’s en levert privéchauffeurs op maat van de klant.
  • Klantenportfolio : Jaga NV, Melexis, Star Events, Graco, Tosoh, Carglass, JBC, Formula 1, UEFA Champions League,…

Microsoft Word - Document1

Hofstraat 95 – 3530 Houthalen-Helchteren – T 011 79 06 90 – info@d-dservices.be www.d-dservices.be