De Coster D. – Grond-, afbraakwerken en funderings­technieken: van heel hoog slopen tot diep funderen

De Coster D. uit Houthalen-Helchteren heeft door de jaren heen een stevige reputatie opgebouwd in grond-, afbraakwerken en beschoeiingstechieken.

foto LM65 De Coster D_img_3198_lowGebruik makend van de modernste apparatuur en een divers scala aan technieken wordt in no-time zowel een oud appartementsgebouw in de stadskern ontmanteld als de navolgende diepfundering en beschoeiing geplaatst.
“We halen met gemak gebouwen van 40 meter hoog neer en maken putten tot elf meter diep. Omdat we alles in eigen beheer uitvoeren, weet de opdrachtgever dat alle werken elkaar mooi opvolgen en dat zijn terrein op korte termijn bouwklaar is.”
Qua sloop kan er zowel gekozen worden uit een totaal sloop als renovatieproject waarbij al dan niet het gebouw tot casco wordt herleid.
Hierna wordt een eventuele beschoeiing van secans- berlinerwand aangebracht. Om aansluitend de graafwerken uit te voeren. Indien in geval van renovatie bijkomende speciale funderingstechnieken aangewezen zijn, vormt ook dit geen probleem dankzij de mogelijkheid tot plaatsen van micro-palen in bestaande gebouwen.

Snel en efficiënt
De Coster investeert in de modernste technieken. Zo zijn heel wat grondverzetmachines uitgerust met GPS en UTS, waardoor ook op dit vlak een snelle en correcte service kan aangeboden worden.

logo De Coster D_rgb_110Grote baan 572 – 3530 Helchteren – T 011 60 65 81 – info@decosternv.bewww.decosternv.be