De Tuinexpert.be – “Uw tuin, uw trots”

Groenservice Paul Van Vlierden en tuinarchitecte Dominique Lenaers bundelen hun expertise onder de noemer De Tuinexpert.be. Dé referentie voor het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin.

Dominique Lenaers: “Een tuin is meer dan de optelsom van enkele borders en een haag.”

Groen mag dan hun passie zijn, groentjes in het tuinvak zijn de gezichten van De Tuinexpert.be zeker niet. Paul Van Vlierden zit al een kwarteeuw in het vak. Als zoon van tuinaanlegger Jos Van Vlierden kreeg Paul de liefde voor mooie tuinen met de paplepel mee. Door zijn 20 jaar ervaring in het familiebedrijf groeide hij uit tot een expert op het vlak van tuinaanleg. In 2005 begon hij aan een nieuwe uitdaging: een Buxus- en Taxuskwekerij. Deze kwekerij werd uitgebouwd tot een speler op Europees niveau. Maar de liefde voor de creatie en realisatie van mooie tuinprojecten bleef. Paul besloot terug te keren naar zijn roots en zijn passie, namelijk het aanleggen van de droomtuin voor zijn klant.
Ook Dominique Lenaers deelt de passie voor het buitenleven. Het ontwerpen van unieke tuinen zit haar in de vingers. “De jarenlange ervaring die ik opgebouwd heb in het ontwerpen van tuinen en vormgeven van objecten maakt dat Paul en ik zeer complementair zijn”, zegt Dominique.

Termijnvisie
Tuinarchitect Paul Van Vlierden en tuinontwerpster Dominique Lenaers hebben in het verleden prachtige projecten samen gerealiseerd. “Zo kwam het idee om terug samen te werken,” zegt hij, “Als het op kwaliteit aankomt, delen we dezelfde visie. Een mooi ontwerp tot een prachtige realisatie brengen is één ding, maar een duurzame relatie met mijn klanten opbouwen schenkt mij nog de grootste voldoening.”

Gezelligheid
De Tuinexpert.be biedt u een totaalconcept aan. Bij hen kan u terecht voor zowel het ontwerp, de aanleg als het onderhoud van uw tuin. “Samen met de klant besteed ik veel aandacht aan de creatie,” zegt Dominique Lenaers. “Een tuin is immers meer dan de optelsom van enkele borders en een haag. Het is een plek die gezelligheid moet uitstralen, een plaats om van te genieten of tot rust te komen.”

Website
Het mag duidelijk zijn: De Tuinexpert.be heeft z’n naam niet gestolen. De combinatie van jarenlange vakkennis en liefde voor het buitenleven zorgt ervoor dat Paul Van Vlierden en Dominique Lenaers vorm kunnen geven aan al uw tuinwensen. De gloednieuwe website www.detuinexpert.be vormt alvast een fraai visitekaartje. Tot binnenkort, voor de realisatie van uw droomtuin?

Elk ontwerp is uniek
“Veeleer dan trends te volgen, kiezen mensen vaker voor een tuin die past bij hun woning,” zegt tuinontwerpster Dominique Lenaers. “Bij de klassieke woning zie je dikwijls een ander soort tuin dan bij hedendaagse, strakke woningen. Dat vertaalt zich in twee bepalende stijlen.”
“De Tuinexpert.be is onbevangen op dat vlak,” zegt Dominique Lenaers, “Als ontwerper ga ik steeds opnieuw aan de slag met een blanco blad, vertrekkend vanuit de wensen van mijn klant. De tuin omtoveren tot een boeiende ruimte die een geheel gaat vormen met de woning, dàt is mijn streefdoel.”


Genk/Eksel – gsm 0477 22 12 06
info@detuinexpert.be – www.detuinexpert.be