Deco 2000 bvba – “Interieurinrichting op maat”

Deco 2000 werd in 1993 opgericht door Paul Houben die met een rugzak vol ervaring in de bouwafwerking precies wist wat de klanten wilden: vakkennis, flexibiliteit en stiptheid. Met deze rode draad groeide het Peerse bedrijf uit tot een stevige kmo.

Paul Houben.

Deco 2000 telt vandaag 15 werknemers, een team van vakmensen in de interieurbouw. Zaakvoerder Paul Houben en zijn echtgenote Nicole Brebels waken niet alleen over de kwaliteit van het werk maar ook over de vakkennis van de medewerkers. “Bij mij krijgen stielmannen alle kansen. Meestal zijn dat ervaren jongens, maar ook jobstudenten of stagiairs krijgen alle kansen. Het is dan ook geen toeval dat een van onze werfleiders als jobstudent de goesting voor de job bij ons echt te pakken kreeg,” vertelt Paul die dagelijks werven in Limburg, Brussel en Antwerpen bezoekt. “Deco 2000 staat voor een totale inrichting van het interieur. Ja, van woonkamer tot toonzaal of van kantoor tot handels- en horecazaak. Wij nemen alle werken voor onze rekening: elektriciteit, gyproc, meubelen op maat, systeemwanden, vloeren en plafonds, sanitair en schilderwerken, …”

Opvolging

Wie een project Deco 2000 wil zien, stapt best eens binnen in hotel Stayen in Sint-Truiden of in de centrale hal van de Universiteit Hasselt. “Wij zijn actief in heel wat sectoren. De afwerking van ziekenhuizen is stilaan een specialisatie geworden, net als banken waar speciale technieken als kogelvrije wanden moeten geplaatst worden.” Maar net zo goed trekt het team van Deco 2000 naar diverse winkelketens. “Voor bepaalde technieken werken wij met vaste onderaannemers. Zij kennen onze aanpak en de klant mag van hen net zoveel flexibiliteit, vakkennis en stiptheid verwachten. Als de klant tevreden is, zijn wij dat immers ook.”

Ambachtslaan 1033, 3990 Peer
Tel.: 011-73 41 80, Fax: 011-73 49 13, www.deco2000.be