Drejaco – Bouwen met een ‘hart’ voor beton…

De opmars van Drejaco is niet meer te stuiten. Jacky Dreezen en Luc Geuens van het betonbedrijf in Opoeteren starten in het voorjaar van 2011 met de bouw van een nieuwe vestiging in Rotem. Waarin een klein betonbedrijf groot kan zijn…

Jacky Dreezen en Luc Geuens.

Drejaco is specialist voor alle constructies in ter plaatse gestort gewapend beton. Het bedrijf is actief in Belgisch en Nederlands Limburg, Vlaams-Brabant, de Antwerpse Kempen en een deel van Wallonië. Agora in Herstal, BRT in Maasmechelen, Van Eygenhof in Molenbeersel en tal van particuliere woningen vormen samen met honderden andere projecten het visitekaartje van het betonbedrijf. Bij Agora is een ondergrondse parking gerealiseerd van 4.000 m². Bij BRT ging het om de fundering voor het machinepark en het appartementencomplex werd voorzien van een betonnen kelder en parkeergarage.

“De nieuwe vestiging in Rotem zorgt ervoor dat we straks nog flexibeler kunnen opereren in ons werkgebied. Door onze grootte kunnen we immers meer ploegen vormen die op diverse plaatsen aan het werk gaan, maar zijn we ook in staat grotere bouwprojecten aan te nemen. We verkopen zelden nee, mede dankzij onze 12 vakkundige medewerkers en het uiterst moderne materieel.” Toch biedt Drejaco de voordelen van een kleine organisatie. “De lijnen zijn kort. De baas staat regelmatig op de bouwplaats. Hij onderhoudt persoonlijk contact met de bouwheer. Onze overheadkosten zijn laag en de prijs-kwaliteitverhouding correct. We staan voor een goede organisatie en strakke planning, houden ons strikt aan de wet- en regelgeving inzake betonwerken en afspraak is afspraak.”

Fortstraat 50, 3680 Opoeteren – Maaseik, Tel.: 089-41 60 98,
Fax: 089-41 60 99, info@drejaco.be, www.drejaco.be