Drukkerij Elite – Uw drukwerk met passie

Zowel particulieren, verenigingen als bedrijven kunnen bij Drukkerij Elite terecht. Van briefhoofden, naamkaartjes, mappen, folders en mailings, tot brochures, affiches en gespecialiseerd drukwerk.


“In 1990 zijn we in de Lepelstraat in Lommel begonnen als drukker,” vertellen zaakvoerders Martin en Martine Hertogs. “We bouwden ervaring en expertise op en naast het gebruikelijke drukwerk specialiseerden we ons in etiketten, satijnen stickers en drukwerk dat net dat tikkeltje meer persoonlijke aanpak vereist. Met onze vakmensen verhuisden we eind jaren ‘90 naar het industriepark op de Balendijk. We doen nu alles in eigen huis: plooien, verzamelen en hechten, maar ook brochures nieten, perforeren, vormen uitstansen en drukwerk verfraaien met goud- of zilverfolie.”

Eigen prepress
“Voor onze klanten staat een hele prepressafdeling ter beschikking, dit is één van onze grootste troeven,” zegt Martine Ceustermans. “Volledig naar de wensen van de klant, maken onze professionele ontwerpers van elk idee een drukklaar eigentijds ontwerp.”

Snelheid
“Snel en flexibel kunnen inspelen op de wensen van de klant, daar zijn we om bekend,” legt Martine verder uit. “Ook om de levering hoeft de klant zich geen zorgen te maken. Onze transportdienst en betrouwbare externe partner zorgen voor een correcte levering op één of meerdere adressen overal ter wereld.”

“Naast het drukwerk kan u op ons rekenen voor een uitgebreide dienstverlening, correcte prijzen en een duidelijke communicatie. Een team van gepassioneerde medewerkers staat voor u klaar!”