Drukkerij Hendrix – “Bijblijven volstaat niet, je moet voorop lopen!”

Drukkerij Hendrix steunt als familiebedrijf op 75 jaar ervaring en uitmuntend vakmanschap. De voorgaande en huidige generatie hebben de onderneming uitgebouwd tot wat het vandaag is: een hypermodern en stabiel bedrijf dat de nieuwste ontwikkelingen op de voet volgt.

Kathleen, Liesbeth en Wim Hendrix: “Minder uitbesteden en zelf een brede service bieden, kenmerkt ons bedrijf in één woord: meesterlijke kwaliteit.”

“Nieuwe processen in de grafische sector volgen elkaar in snel tempo op. Vernieuwing en modernisering vergen aanhoudende investeringen, dat is in een drukkerij een must,” stelt Liesbeth Hendrix, afgevaardigd bestuurder. “Stilstaan is achteruitgaan. Zeker in het huidige economische klimaat moet je niet alleen bijblijven, meer nog, je moet voorop lopen. We investeren continu in de nieuwste technologieën en machines en automatiseren onze processen om zo met een optimale flexibiliteit nog sneller en efficiënter op de vraag van de klant te kunnen inspelen.”

Totaalservice
De klantenvraag is vandaag veeleisender en complexer dan ooit. “Dankzij onze inhouse specialisatie kunnen we hieraan beantwoorden. Het zuivere drukwerk in grote oplages mag misschien goedkoper zijn in lagelonenlanden, zij bereiken nooit de verschillende afwerkingen, kwaliteit en recordtijden die wij brengen. Onze totaalservice, van ontwerp tot en met een spoedlevering, is uniek. Minder uitbesteden en zelf een brede service bieden, kenmerkt ons bedrijf in één woord: meesterlijke kwaliteit. Dit merken we ook aan onze klanten: ze komen graag terug!”

“Wij begrijpen uw drukwerk”
De sterkte van Drukkerij Hendrix is ongetwijfeld het personeel dat mee gegroeid is met het bedrijf. Dat komt ook door de familiale sfeer en directe aanspreekbaarheid van het management. “Dankzij deze verankering kunnen wij blindelings vertrouwen op onze medewerkers en beschikken we over een grondige vakkundigheid en kennis van de verwachtingen van alle klanten. Wij denken allemáál mee met de klant en willen hen vooral “ontzorgen” zodat zij met hun corebusiness kunnen bezig zijn terwijl wij hun product tot een goed einde brengen.

Geen twee opdrachten zijn identiek
Liesbeth Hendrix haalt haar dagelijkse passie uit de veranderlijkheid van haar vak. “Geen enkele opdracht is dezelfde als de vorige. Zo zit er constante beweging en verandering in ons werk. Elk product is uniek en moet anders benaderd worden. Deze elementen schenken mij elke dag opnieuw een uitdaging waar ik met volle energie tegenaan kan.”

Kiezel Kleine Brogel 55 – 3990 Peer – T 011 63 19 54 – info@drukkerijhendrix.bewww.drukkerijhendrix.be