Electro Le Jeune – “Alles wat wij doen is gericht op kosten besparen”

Electro Le Jeune helpt bedrijven hun energieverbruik te optimaliseren

Peter Le Jeune.

De energiekosten vertegenwoordigen een zware hap uit de kostenstructuur van veel ondernemingen. Electro Le Jeune in Bilzen helpt daarom de beschikbare energie zo rendabel mogelijk inzetten. Op papier, maar vooral in de praktijk.

“Op basis van de verwachtingen en mogelijkheden van de klant, stellen wij oplossingen voor om de energiehuishouding zo rendabel mogelijk te ontwerpen,” vertelt zaakvoerder Peter Le Jeune. “Dat doen we enerzijds door gericht te investeren in wind- of zonne-energie, en anderzijds door het verbruik te optimaliseren. De mogelijkheden hiervoor zijn talrijk. We kijken naar de verlichting, de energietoevoer, de bestaande bedrijfsprocessen, en grijpen in waar nodig. Dit gebeurt altijd op basis van een gedetailleerde kosten-batenanalyse. Alle investeringen die wij voorstellen zijn erop gericht om kosten te besparen.”

Alleen meerwaarde

Le Jeune Electro helpt bedrijven uit diverse sectoren. “Uiteraard hebben vooral de energie-intensieve bedrijven, bijvoorbeeld in de metaal- en voedingssector, onmiddellijk baat bij een daling van het energieverbruik. Met onze expertise in industriële automatisering kunnen we hun productieprocessen optimaliseren. Maar ook kmo’s uit niet-industriële sectoren zijn bij ons aan het goede adres. Ze hebben alleen maar voordelen bij een lager verbruik. En wij waken erover dat al onze voorstellen een meerwaarde met zich meebrengen.”

Tuinweg 3, 3740 Bilzen
Tel.: 089- 50 33 50, Fax : 089- 43 13 93